Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fırıncılara hijyen eğitimi

SAĞLIK 04.08.2017 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3912+ kez okundu.
 

Fırıncılara hijyen eğitimi

Fırın çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri devam ediyor

AYDIN- Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aydın Tatlıcı, Şekerci ve Fırıncılar Odası ile ortaklaşa düzenlenen hijyen eğitimlerine devam ediliyor. İlk grup eğitimler Aydın Efeler ilçesinde düzenlenirken, 2.grup eğitim ise 203 kişinin katılımıyla Didim Ticaret Odasında gerçekleştirildi. Toplamda 473 fırın çalışanına hijyen eğitimi verildi. Türk Gıda Kodeksi,  Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği  gereği ilki 2012 yılında gerçekleştirilen ve 5 yıl süreyle geçerliliği olan hijyen eğitimleri, süresi dolanlar veya hiç eğitim almamış olanlar için tekrar düzenlenmeye devam ediyor. Eğitimler Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında yapılan protokol gereği, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Aydın Tatlıcı, Şekerci ve Fırıncılar Odası ile ortaklaşa düzenleniyor.
Fırın çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri devam ediyor

AYDIN- Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aydın Tatlıcı, Şekerci ve Fırıncılar Odası ile ortaklaşa düzenlenen hijyen eğitimlerine devam ediliyor.

İlk grup eğitimler Aydın Efeler ilçesinde düzenlenirken, 2.grup eğitim ise 203 kişinin katılımıyla Didim Ticaret Odasında gerçekleştirildi. Toplamda 473 fırın çalışanına hijyen eğitimi verildi.

Türk Gıda Kodeksi,  Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği  gereği ilki 2012 yılında gerçekleştirilen ve 5 yıl süreyle geçerliliği olan hijyen eğitimleri, süresi dolanlar veya hiç eğitim almamış olanlar için tekrar düzenlenmeye devam ediyor.

Eğitimler Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında yapılan protokol gereği, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Aydın Tatlıcı, Şekerci ve Fırıncılar Odası ile ortaklaşa düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.