Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Firari Sivas’ta yakalandı

ASAYİŞ 18.02.2019 - 10:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2668+ kez okundu.
 

Firari Sivas’ta yakalandı

Aydın Açık Cezaevi'nden firar eden ve 7 ayrı suçtan aranması olan şahıs Sivas'ta polis ekipleri tarafından kimlik kontrolleri sırasında yakalandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri, Cumhuriyet Meydanı'nda kimlik kontrolleri sırasında, şüphe üzerine bir kişinin kimliğini kontrol etmek istedi. Yapılan GBT sorgulamasında A. K. isimli şahsın, Aydın Açık Cezaevi firarisi olduğu ve 7 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Şahıs yapılan kimlik kontrollerinin ardından güven timleri tarafından Numune Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından A. K. işlemleri için emniyete götürüldü.
Aydın Açık Cezaevi'nden firar eden ve 7 ayrı suçtan aranması olan şahıs Sivas'ta polis ekipleri tarafından kimlik kontrolleri sırasında yakalandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri, Cumhuriyet Meydanı'nda kimlik kontrolleri sırasında, şüphe üzerine bir kişinin kimliğini kontrol etmek istedi. Yapılan GBT sorgulamasında A. K. isimli şahsın, Aydın Açık Cezaevi firarisi olduğu ve 7 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Şahıs yapılan kimlik kontrollerinin ardından güven timleri tarafından Numune Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrolünün ardından A. K. işlemleri için emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.