Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Filenin sultanlarının fikstürü belli oldu

SPOR 20.03.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3540+ kez okundu.
 

Filenin sultanlarının fikstürü belli oldu

Aydın’da, 23 – 25 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak olan 2017-2018 Sezonu Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Grubu Sultanlar Ligi’ne çıkma müsabakalarının fikstürü ve katılacak takımlar belli oldu.

AYDIN– Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Sultanlar Ligine Çıkma Müsabakalarına Balıkesir Büyükşehir Belediye, Ankara Pursaklar Voleybol İHT, İstanbul THY ve Ankara Karayolları Spor Kulüpleri katılacak. Müsabakaların teknik toplantısı 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 18.00’da Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. İlk Maç Cuma Günü Şampiyonada ilk maç 23 Mart 2018 Cuma günü saat 16.00’da Balıkesir Büyükşehir Belediye ile Ankara Karayolları arasında oynanacak. İkinci maç yine aynı gün saat 18.00’da İstanbul THY ile Ankara Pursaklar Voleybol İHT arasında oynanacak. Şampiyonanın ikinci gününde saat 16.00’da ilk maç Ankara Pursaklar Voleybol İHT ile Balıkesir Büyükşehir Belediye karşılaşacak. İkinci günün diğer maçı ise saat 18.00’da Ankara Karayolları ile İstanbul THY arasında oynanacak. Final grup müsabakalarının son günü olan 25 Mart 2018 Pazar günü saat 13.30’da Ankara Pursaklar Voleybol İHT ile Ankara Karayolları ve saat 15.30’da Balıkesir Büyükşehir Belediye ile İstanbul THY arasından oynanacak. İlk İki Sırada Yer Alan Takımlar Sultanlar Ligine Çıkacak Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1’inci ve 2’nci sırayı elde eden takımlar Türkiye Sultanlar Ligine yükselme hakkı kazanacak. Şampiyona sonunda derece elde eden takımlara Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kupa ve madalya takdim edilecek. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyonaya katılacak tüm takımlara başarılar diledi.
Aydın’da, 23 – 25 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak olan 2017-2018 Sezonu Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Grubu Sultanlar Ligi’ne çıkma müsabakalarının fikstürü ve katılacak takımlar belli oldu.

AYDIN– Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Sultanlar Ligine Çıkma Müsabakalarına Balıkesir Büyükşehir Belediye, Ankara Pursaklar Voleybol İHT, İstanbul THY ve Ankara Karayolları Spor Kulüpleri katılacak. Müsabakaların teknik toplantısı 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 18.00’da Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlk Maç Cuma Günü

Şampiyonada ilk maç 23 Mart 2018 Cuma günü saat 16.00’da Balıkesir Büyükşehir Belediye ile Ankara Karayolları arasında oynanacak. İkinci maç yine aynı gün saat 18.00’da İstanbul THY ile Ankara Pursaklar Voleybol İHT arasında oynanacak.

Şampiyonanın ikinci gününde saat 16.00’da ilk maç Ankara Pursaklar Voleybol İHT ile Balıkesir Büyükşehir Belediye karşılaşacak. İkinci günün diğer maçı ise saat 18.00’da Ankara Karayolları ile İstanbul THY arasında oynanacak.

Final grup müsabakalarının son günü olan 25 Mart 2018 Pazar günü saat 13.30’da Ankara Pursaklar Voleybol İHT ile Ankara Karayolları ve saat 15.30’da Balıkesir Büyükşehir Belediye ile İstanbul THY arasından oynanacak.

İlk İki Sırada Yer Alan Takımlar Sultanlar Ligine Çıkacak

Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1’inci ve 2’nci sırayı elde eden takımlar Türkiye Sultanlar Ligine yükselme hakkı kazanacak. Şampiyona sonunda derece elde eden takımlara Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kupa ve madalya takdim edilecek.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyonaya katılacak tüm takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.