Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Filenin Sultanları Değişim Koleji’nden çıktı

EĞİTİM 16.01.2018 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4793+ kez okundu.
 

Filenin Sultanları Değişim Koleji’nden çıktı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi’nce gerçekleştirilen Voleybol Turnuvaları’nın Aydın karşılaşmaları tamamlandı.

AYDIN- Aydın Değişim Koleji Genç Kızlar kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Aydın il birincisi oldu. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası genç kızlar voleybol turnuvasının Aydın karşılaşmaları tamamlandı. Koç öğretmenleri İrem Kozak ile 3-0’lık seriyi bozmadan rakiplerini eleyen Aydın Değişim Koleji Genç Kızlar Takımı Aydın’ı bölgede temsil etme hakkı kazandı. Hedeflerinin Bölge şampiyonasında Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Değişim Koleji Voleybol Takımı Koç Öğretmeni İrem Kozak, “Aydın’da oldukça başarılı bir çalışma çıkardık. Hedefimiz önce bölgede ardından da Türkiye’de Aydın’ı en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupalarını Aydın’a kazandırmak. Aydın’da gruplarda Atatürk Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu lisesi, Ortaklar Fen Lisesi’ni 3-0 yenip grup 1.si olup bir üst tura çıkma hakkı kazandık. 3-0’lık skor serüvenine final grubunda da devam ederek, Nazilli Anadolu Lisesi’ni, Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi’ni, Söke Ş. Emre Acar Lisesi’ni 3-0 yenerek şampiyon olduk. Hedefimiz Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi’nce gerçekleştirilen Voleybol Turnuvaları’nın Aydın karşılaşmaları tamamlandı.

AYDIN- Aydın Değişim Koleji Genç Kızlar kategorisinde tüm rakiplerini yenerek Aydın il birincisi oldu.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası genç kızlar voleybol turnuvasının Aydın karşılaşmaları tamamlandı. Koç öğretmenleri İrem Kozak ile 3-0’lık seriyi bozmadan rakiplerini eleyen Aydın Değişim Koleji Genç Kızlar Takımı Aydın’ı bölgede temsil etme hakkı kazandı.

Hedeflerinin Bölge şampiyonasında Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Değişim Koleji Voleybol Takımı Koç Öğretmeni İrem Kozak, “Aydın’da oldukça başarılı bir çalışma çıkardık. Hedefimiz önce bölgede ardından da Türkiye’de Aydın’ı en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupalarını Aydın’a kazandırmak. Aydın’da gruplarda Atatürk Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu lisesi, Ortaklar Fen Lisesi’ni 3-0 yenip grup 1.si olup bir üst tura çıkma hakkı kazandık. 3-0’lık skor serüvenine final grubunda da devam ederek, Nazilli Anadolu Lisesi’ni, Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi’ni, Söke Ş. Emre Acar Lisesi’ni 3-0 yenerek şampiyon olduk. Hedefimiz Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.