Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fikret Orman: 'Erdoğan olmasaydı..'

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 04.06.2015 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3623+ kez okundu.
 

Fikret Orman: 'Erdoğan olmasaydı..'

Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla yapıldığını söyledi.

Fikret Orman, inşaat halindeki Vodafone Arena Stadı'nın içinde Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. İşte Orman'ın açıklamaları; Vodafone Arena'nın devam eden inşaatı ile ilgili konuşan Orman, "Göz önünde bir stat. Dünyada 28 tane daha böyle stat var. Burası hepsinin 3 kat fazlası. Çok konuşuluyor ve bilgi kirliliği oluyor. Bir sürü yalanla uğraştık. İnşaata adam öldü diye polis geldi. Hiçbir sıkıntı yok diyemem. Eski açık tribünü tarafında izah etmemiz gereken şeyler var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan projenin arkasında olmasa burayı yapamazdık. Kendisi çok destek verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kadir Topbaş da her zaman destek verdi. Bu stat buraya yapılacak. Artık bitme noktasında" ifadelerini kullandı. TARAFTARLARA BEYAZ YALAN SÖYLEDİK ''Stadın açılışı konusunda taraftarımıza beyaz yalan söyledik. 400-500 milyon borç ödedik biz. Kaynak oluşturmaya çalıştık, transferler yaptık. Çarkı döndürmemiz gerekiyordu.'' BEŞİKTAŞ LUCESCU'YU BEKLEYECEK KULÜP DEĞİL ''11-12 senedir bir takımın başında. O ülkede kendi sahasında maç yapamıyor, ülke karışık ve bırakıp gelmek istemiyor. Biz ona kendisinden haber beklediğimizi söyledik. Kupa finalleri var. Beşiktaş kimsenin gelip gelmeyeceğini bekleyeek bir kulüp değildir. Beşiktaş araç değil amaç olur.'' diye konuştu.  
Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla yapıldığını söyledi.

Fikret Orman, inşaat halindeki Vodafone Arena Stadı'nın içinde Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

İşte Orman'ın açıklamaları;

Vodafone Arena'nın devam eden inşaatı ile ilgili konuşan Orman, "Göz önünde bir stat. Dünyada 28 tane daha böyle stat var. Burası hepsinin 3 kat fazlası. Çok konuşuluyor ve bilgi kirliliği oluyor. Bir sürü yalanla uğraştık. İnşaata adam öldü diye polis geldi. Hiçbir sıkıntı yok diyemem. Eski açık tribünü tarafında izah etmemiz gereken şeyler var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan projenin arkasında olmasa burayı yapamazdık. Kendisi çok destek verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kadir Topbaş da her zaman destek verdi. Bu stat buraya yapılacak. Artık bitme noktasında" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARA BEYAZ YALAN SÖYLEDİK

''Stadın açılışı konusunda taraftarımıza beyaz yalan söyledik. 400-500 milyon borç ödedik biz. Kaynak oluşturmaya çalıştık, transferler yaptık. Çarkı döndürmemiz gerekiyordu.''

BEŞİKTAŞ LUCESCU'YU BEKLEYECEK KULÜP DEĞİL

''11-12 senedir bir takımın başında. O ülkede kendi sahasında maç yapamıyor, ülke karışık ve bırakıp gelmek istemiyor. Biz ona kendisinden haber beklediğimizi söyledik. Kupa finalleri var. Beşiktaş kimsenin gelip gelmeyeceğini bekleyeek bir kulüp değildir. Beşiktaş araç değil amaç olur.'' diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.