Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fidyeciler yakalandı

ASAYİŞ 26.08.2016 - 20:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3356+ kez okundu.
 

Fidyeciler yakalandı

Aydın Valiliği, İncirliova İlçesi’nde A.A. isimli şahsı kaçırarak ailesinden fidye isteyenlerin yakalandığını bildirdi.

AYDIN- Aydın Valiliğinin verdiği bilgiye göre, İncirliova İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde oturan A.A. adlı şahıs, K.K., C.Y., S.Y., H.G. ve E.Ş. tarafından 8 Ağustos günü kaçırıldı. Fidyeciler K.K.’nın ailesinden fidye isteyerek tehdit etmeye başladı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanan fidyecilerin, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandıkları ve Aydın Cezaevi’ne konuldukları belirtildi. Aynı olayın şüphelilerinden olduğu tespit edilip İncirliova Jandarma Komutanlığı’nca sıkı takip edilen S.Y. isimli şüphelinin de 19 Ağustos’ta Akçeşme Mahallesi’nde düzenlenen bir operasyonla yakalandığını belirten yetkililer, bu şahsın da adli makamlarca tutuklandığını ve Aydın Cezaevi’ne teslim edildiğini bildirdi. Fidye olayının şüphelileri yargı önüne çıkmayı bekliyor.  
Aydın Valiliği, İncirliova İlçesi’nde A.A. isimli şahsı kaçırarak ailesinden fidye isteyenlerin yakalandığını bildirdi.

AYDIN- Aydın Valiliğinin verdiği bilgiye göre, İncirliova İlçesi Akçeşme Mahallesi’nde oturan A.A. adlı şahıs, K.K., C.Y., S.Y., H.G. ve E.Ş. tarafından 8 Ağustos günü kaçırıldı. Fidyeciler K.K.’nın ailesinden fidye isteyerek tehdit etmeye başladı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanan fidyecilerin, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandıkları ve Aydın Cezaevi’ne konuldukları belirtildi.

Aynı olayın şüphelilerinden olduğu tespit edilip İncirliova Jandarma Komutanlığı’nca sıkı takip edilen S.Y. isimli şüphelinin de 19 Ağustos’ta Akçeşme Mahallesi’nde düzenlenen bir operasyonla yakalandığını belirten yetkililer, bu şahsın da adli makamlarca tutuklandığını ve Aydın Cezaevi’ne teslim edildiğini bildirdi.

Fidye olayının şüphelileri yargı önüne çıkmayı bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.