Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

FİBAR Tur ile Başak Koleji arasında kurumsal işbirliği

EĞİTİM 21.07.2019 - 14:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4307+ kez okundu.
 

FİBAR Tur ile Başak Koleji arasında kurumsal işbirliği

Başak Ailesi yurt içi ve yurt dışı turlarından indirimli faydalanacak!

AYDIN- Fibar Tur ile Aydın Özel Başak Koleji arasında protokol imzalandı. Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Aydın Fibar Tur Firma Kurucusu Fırat Barışık katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti. Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli bir yıl boyunca Fibar Tur firmasının sağladığı yurt içi günübirlik/konaklamalı tur hizmetlerinden yüzde 15, yurt dışı tur hizmetlerinden özel indirimli olarak faydalanabilecek. Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, imza töreninde, "Fibar Tur Aydın menşeili ve başarılı bir firma, hâlihazırda zaman zaman okul gezilerinde, bireysel turlarda Başak Ailesinin kullandığı ve güvendiği bir tur firması. Dolayısıyla bu firma ile işbirliğimizi protokole dökmek bizim için mutluluk verici. Fibar Tur ekibine ve Başak Ailesine hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Fibar Tur Kurucusu Fırat Barışık ise, yaptığı konuşmada, “Başak Eğitim Hizmetleri çalışmaktan keyif aldığımız ve uzun yıllar birlikte çalışmak istediğimiz özel bir kurum bizim için. Gerek yönetim gerekse çalışan personel ile yürüttüğümüz işlerde sağlanan özenli işbirlikleri için teşekkür ediyorum, daha güzel çalışmalarda birlikte yol almak dileğiyle, protokolümüz hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.
Başak Ailesi yurt içi ve yurt dışı turlarından indirimli faydalanacak!

AYDIN- Fibar Tur ile Aydın Özel Başak Koleji arasında protokol imzalandı. Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Aydın Fibar Tur Firma Kurucusu Fırat Barışık katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti.

Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli bir yıl boyunca Fibar Tur firmasının sağladığı yurt içi günübirlik/konaklamalı tur hizmetlerinden yüzde 15, yurt dışı tur hizmetlerinden özel indirimli olarak faydalanabilecek.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, imza töreninde, "Fibar Tur Aydın menşeili ve başarılı bir firma, hâlihazırda zaman zaman okul gezilerinde, bireysel turlarda Başak Ailesinin kullandığı ve güvendiği bir tur firması. Dolayısıyla bu firma ile işbirliğimizi protokole dökmek bizim için mutluluk verici. Fibar Tur ekibine ve Başak Ailesine hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Fibar Tur Kurucusu Fırat Barışık ise, yaptığı konuşmada, “Başak Eğitim Hizmetleri çalışmaktan keyif aldığımız ve uzun yıllar birlikte çalışmak istediğimiz özel bir kurum bizim için. Gerek yönetim gerekse çalışan personel ile yürüttüğümüz işlerde sağlanan özenli işbirlikleri için teşekkür ediyorum, daha güzel çalışmalarda birlikte yol almak dileğiyle, protokolümüz hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.