Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

FETÖ’nün sözde İmamı’na 13 yıl hapis cezası

ASAYİŞ 25.04.2019 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3970+ kez okundu.
 

FETÖ’nün sözde İmamı’na 13 yıl hapis cezası

Aydın’da yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, saklandığı gaybubet evinde sahte kimlikle yakalanan örgütün sözde Nazilli il İmamı Ali İhsan Koçaşlı, 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AYDIN – Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, saklandığı gaybubet evinde sahte kimlikle yakalanan örgütün sözde Nazilli il imamı Ali İhsan Koçaşlı’nın, Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada karar çıktı. Örgütün şifreli haberleşme programı By Lock’u yoğun olarak kullandığı ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında da örgüt faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen Ali İhsan Koçaşlı'nın, yapılan araştırmasında önceki dönemlerde Afyonkarahisar-Dinar'ın sözde FETÖ İmamı olduğu, 2015-2016 yıllarında Uşak İli’nde esnaftan sorumlu olduğu ve daha sonra da FETÖ tarafından il statüsünde görülen Nazilli'nin sözde İl İmamı olduğu belirlendi. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nca düzenlenen iddianame sonucu, Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Ali İhsan Koçaşlı, Silahlı Terör Örgütüne Üye olma suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılarak, hükmen tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Aydın’da yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, saklandığı gaybubet evinde sahte kimlikle yakalanan örgütün sözde Nazilli il İmamı Ali İhsan Koçaşlı, 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AYDIN – Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, saklandığı gaybubet evinde sahte kimlikle yakalanan örgütün sözde Nazilli il imamı Ali İhsan Koçaşlı’nın, Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada karar çıktı.

Örgütün şifreli haberleşme programı By Lock’u yoğun olarak kullandığı ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında da örgüt faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen Ali İhsan Koçaşlı'nın, yapılan araştırmasında önceki dönemlerde Afyonkarahisar-Dinar'ın sözde FETÖ İmamı olduğu, 2015-2016 yıllarında Uşak İli’nde esnaftan sorumlu olduğu ve daha sonra da FETÖ tarafından il statüsünde görülen Nazilli'nin sözde İl İmamı olduğu belirlendi.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nca düzenlenen iddianame sonucu, Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Ali İhsan Koçaşlı, Silahlı Terör Örgütüne Üye olma suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılarak, hükmen tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.