Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

FETÖ'nün ablaları tutuklandı

ASAYİŞ 03.09.2016 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4066+ kez okundu.
 

FETÖ'nün ablaları tutuklandı

Aydın'da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında önceki gün adli kontrol şartıyla serbest kalan ablalar gece yarısı tutuklandı.

AYDIN- Aydın'da devam eden FETö/PDY soruşturması kapsamında önceki gün adli kontrol şartıyla serbest kalan FETÖ'nün ablası olduğu ileri sürülen 7 bayan için tutuklama kararı çıktı. Dün akşam saatlerinde savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan "ablalar" gece yarısı yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme bayanların tutuklanması yönünde karar verdi. Tutuklanan bayanlar içerisinde Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Yürekli'nin ve 5 yıldır Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak görev yapan Nuri Aktaka'nın eşi de bulunuyor.
Aydın'da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında önceki gün adli kontrol şartıyla serbest kalan ablalar gece yarısı tutuklandı.

AYDIN- Aydın'da devam eden FETö/PDY soruşturması kapsamında önceki gün adli kontrol şartıyla serbest kalan FETÖ'nün ablası olduğu ileri sürülen 7 bayan için tutuklama kararı çıktı.

Dün akşam saatlerinde savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan "ablalar" gece yarısı yeniden hakim karşısına çıktı.

Mahkeme bayanların tutuklanması yönünde karar verdi.

Tutuklanan bayanlar içerisinde Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Yürekli'nin ve 5 yıldır Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak görev yapan Nuri Aktaka'nın eşi de bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.