Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

FETÖ yalancısı dolandırıcıya suçüstü

ASAYİŞ 13.10.2016 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2156+ kez okundu.
 

FETÖ yalancısı dolandırıcıya suçüstü

Aydın’ın Efeler ilçesinde, FETÖ/PDY yalanıyla bir kişiyi dolandıran şüpheli, şahsın polisle işbirliği yapması sonucu suçüstü yakalanarak cezaevine gönderildi.

AYDIN- Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmada; kendilerini polis, savcı olarak tanıtmak suretiyle FETÖ/PDY örgütü tarafından kimlik bilgilerinin kullanıldığını, evde bulunan para ve altınları incelemek üzere alacaklarını ve daha sonra iade edeceklerini söyleyerek müşteki D.S’den evde bulunan 520 TL para, 4 adet altın bilezik, 21 adet çeyrek altın, 1 çift küpe ve 3 adet altın yüzüğü bir poşete koymasını, polislerin gelip evden alacaklarını söylemeleri üzerine müştekinin evinin çevresinde gerekli güvenlik tertibatı alındı. Şüpheli Eşref K., müştekinin evine para ve altınları almaya geldiğinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan üst aramasında D.S’den almış olduğu 520 TL para ele geçirildi. Dolandırıcılık iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli Eşref K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, FETÖ/PDY yalanıyla bir kişiyi dolandıran şüpheli, şahsın polisle işbirliği yapması sonucu suçüstü yakalanarak cezaevine gönderildi.

AYDIN- Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmada; kendilerini polis, savcı olarak tanıtmak suretiyle FETÖ/PDY örgütü tarafından kimlik bilgilerinin kullanıldığını, evde bulunan para ve altınları incelemek üzere alacaklarını ve daha sonra iade edeceklerini söyleyerek müşteki D.S’den evde bulunan 520 TL para, 4 adet altın bilezik, 21 adet çeyrek altın, 1 çift küpe ve 3 adet altın yüzüğü bir poşete koymasını, polislerin gelip evden alacaklarını söylemeleri üzerine müştekinin evinin çevresinde gerekli güvenlik tertibatı alındı.

Şüpheli Eşref K., müştekinin evine para ve altınları almaya geldiğinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan üst aramasında D.S’den almış olduğu 520 TL para ele geçirildi. Dolandırıcılık iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli Eşref K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.