Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

FETÖ şüphelisi 165 kişi aranıyor

ASAYİŞ 03.01.2017 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2736+ kez okundu.
 

FETÖ şüphelisi 165 kişi aranıyor

Aydın’da devam eden FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 165 şüphelinin aranmasına devam edildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Valiliği’nden yapılan haftalık bilgilendirmede şöyle denildi: “15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin ve Milletimizin varlığını birliğini, halkımızın can ve mal güvenliğini, Demokrasiyi hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak ülkemizde yapılan mücadele kapsamında 26 Aralık 2016 / 03 Ocak 2017 Tarihleri arasında İlimizde yapılan çalışmalar kapsamında kamu kurumlarında görevli 33 kişi gözaltına alınmış olup, 26 kişinin aranmasına halen devam edilmektedir. Kamu görevlilerinin dışında örgütün finansal kaynaklarına yönelik yapılan operasyonlarda 5 şahıs tutuklanmış, 2 kişi adli kontrol şartı uygulanmaya başlanmış 7 kişi ise halen gözaltındadır. Ayrıca halen 139 kişinin aranmasına devam edilmektedir” denildi.
Aydın’da devam eden FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 165 şüphelinin aranmasına devam edildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Valiliği’nden yapılan haftalık bilgilendirmede şöyle denildi:

“15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin ve Milletimizin varlığını birliğini, halkımızın can ve mal güvenliğini, Demokrasiyi hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak ülkemizde yapılan mücadele kapsamında 26 Aralık 2016 / 03 Ocak 2017 Tarihleri arasında İlimizde yapılan çalışmalar kapsamında kamu kurumlarında görevli 33 kişi gözaltına alınmış olup, 26 kişinin aranmasına halen devam edilmektedir. Kamu görevlilerinin dışında örgütün finansal kaynaklarına yönelik yapılan operasyonlarda 5 şahıs tutuklanmış, 2 kişi adli kontrol şartı uygulanmaya başlanmış 7 kişi ise halen gözaltındadır.

Ayrıca halen 139 kişinin aranmasına devam edilmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.