Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

FETÖ şüphelisi 15 eski polis tutuklandı

ASAYİŞ 27.02.2017 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3506+ kez okundu.
 

FETÖ şüphelisi 15 eski polis tutuklandı

Aydın’da FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 15 eski polis tutuklandı.

AYDIN- Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan ve emniyetteki sorguları tamamlanan 15 eski polis memuru sabah saatlerinde Aydın Adliyesin'e sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı. KHK ile meslekten ihraç edilen polis memurlarının terör örgütünün şifreli haberleşme programı olan ByLock’u kullandıkları iddia edildi.
Aydın’da FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 15 eski polis tutuklandı.

AYDIN- Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan ve emniyetteki sorguları tamamlanan 15 eski polis memuru sabah saatlerinde Aydın Adliyesin'e sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı. KHK ile meslekten ihraç edilen polis memurlarının terör örgütünün şifreli haberleşme programı olan ByLock’u kullandıkları iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.