Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

FETÖ Davası’nda iki beraat

ASAYİŞ 31.01.2018 - 16:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4572+ kez okundu.
 

FETÖ Davası’nda iki beraat

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde süren FETÖ Terör Örgütü davasında iki kişi beraat etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, ADSL hattında bylock tespit edilen sanık Muhammet Hanifi O. hakkında bylock programını Muğla ilinde öğrenci olan yeğeni Fettullah Ö'ın kullandığının tespit edilmesi gerekçesiyle sanığının beraatına karar verildi. Gerçek bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen Fettullah Ö. hakkında gereğinin takdir ve ifası için suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Yine aynı mahkemede görülen davada, sanık Turan Oğuzhan K. hakkında irade dışı, morbeyn uygulaması ile bylock anaserver’ına yönlendirildiği tespit edildiğinden hakkında beraat kararı verildi. Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir başka davada ise, bylock kullanıcısı, Bank Asya'da katılım hesabı açan, Körfez Dershanesi’nde öğretmen, PAK-İŞ Sendikasına üye sanık Mehmet A. hakkında ‘FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan cezalandırılması talep edildi. Sanık ve müdafiinin sure talebi üzerine karar duruşması ile bir tarihe ertelendi.
Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde süren FETÖ Terör Örgütü davasında iki kişi beraat etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, ADSL hattında bylock tespit edilen sanık Muhammet Hanifi O. hakkında bylock programını Muğla ilinde öğrenci olan yeğeni Fettullah Ö'ın kullandığının tespit edilmesi gerekçesiyle sanığının beraatına karar verildi. Gerçek bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen Fettullah Ö. hakkında gereğinin takdir ve ifası için suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Yine aynı mahkemede görülen davada, sanık Turan Oğuzhan K. hakkında irade dışı, morbeyn uygulaması ile bylock anaserver’ına yönlendirildiği tespit edildiğinden hakkında beraat kararı verildi.

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir başka davada ise, bylock kullanıcısı, Bank Asya'da katılım hesabı açan, Körfez Dershanesi’nde öğretmen, PAK-İŞ Sendikasına üye sanık Mehmet A. hakkında ‘FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan cezalandırılması talep edildi.

Sanık ve müdafiinin sure talebi üzerine karar duruşması ile bir tarihe ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.