Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Festivalde son gün

TURİZM 15.07.2018 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3068+ kez okundu.
 

Festivalde son gün

Kuşadası Gençlik Festivali'nde 4. günün kapanışını ATHENA ve EMRE AYDIN yaptı!

AYDIN- Her zaman iyi müzik sloganıyla, Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali’nde 4.gün geride kaldı. Binlerce müzikseverin akın ettiği festivalin dördüncü gününde, yine 2 ana sahnede gerçekleşen muhteşem konserlerde sırasıyla; Palmiyeler, Supernova, Gökcan Sanlıman, Çamur, büyülü sesiyle Sena Şener, Deniz Tekin, Ezhel, Adamlar, Seksendört, Pinhani, Emre Aydın veAthena sahne aldı. Kuşkusuz festivalin en beklenen performanslarından biri yeniden aramıza dönen ve konser öncesi, yeniden sahnelerde olduğu için çok mutlu olduğunu açıklayan 'Ezhel'in festival izleyicisi ile buluştuğu andı. Festivalin son grubu Athena ise, enerjik sahne gösterisi ve sevilen şarkıları ile izleyicileri büyüledi. Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Kuşadası Gençlik Festivali, bu sene izleyici rekorunu kırarak Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda Kuşadası Belediyesi işbirliği ile RedBull katkılarıyla, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor. Festivalin son gününde sahne alacak isimler: 15 Temmuz Pazar 1.Sahne Teoman Feridun Düzağaç Zakkum Kalben Sattas Ezgi Aktan 2.Sahne Mor ve Ötesi Selda Bağcan & Boom Pam Cem Adrian Vega Aydilge Öfkeli Kalabalık
Kuşadası Gençlik Festivali'nde 4. günün kapanışını ATHENA ve EMRE AYDIN yaptı!

AYDIN- Her zaman iyi müzik sloganıyla, Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali’nde 4.gün geride kaldı.

Binlerce müzikseverin akın ettiği festivalin dördüncü gününde, yine 2 ana sahnede gerçekleşen muhteşem konserlerde sırasıyla; Palmiyeler, Supernova, Gökcan Sanlıman, Çamur, büyülü sesiyle Sena Şener, Deniz Tekin, Ezhel, Adamlar, Seksendört, Pinhani, Emre Aydın veAthena sahne aldı. Kuşkusuz festivalin en beklenen performanslarından biri yeniden aramıza dönen ve konser öncesi, yeniden sahnelerde olduğu için çok mutlu olduğunu açıklayan 'Ezhel'in festival izleyicisi ile buluştuğu andı. Festivalin son grubu Athena ise, enerjik sahne gösterisi ve sevilen şarkıları ile izleyicileri büyüledi.

Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Kuşadası Gençlik Festivali, bu sene izleyici rekorunu kırarak Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda Kuşadası Belediyesi işbirliği ile RedBull katkılarıyla, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor.

Festivalin son gününde sahne alacak isimler:

15 Temmuz Pazar

1.Sahne

Teoman

Feridun Düzağaç

Zakkum

Kalben

Sattas

Ezgi Aktan

2.Sahne

Mor ve Ötesi

Selda Bağcan & Boom Pam

Cem Adrian

Vega

Aydilge

Öfkeli Kalabalık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.