Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Festival renkli geçiyor

KÜLTÜR 13.05.2018 - 19:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4000+ kez okundu.
 

Festival renkli geçiyor

9.Uluslararası Giritliler Festivali devam ediyor

AYDIN- Kuşadası 9. Uluslararası Giritliler Festivali, Cafe Aman İstanbul Konseri’ne ev sahipliği yaptı. Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde seslendirilen Türk ve Yunan ezgileri büyük bir beğeni ile dinlendi. Kuşadası Belediyesi ile Giritliler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kuşadası İsmail Cem Dostluk Meydanı’nda düzenlenen konseri Giritliler Federasyonu Başkanı Yunus Çengel ve çok sayıda vatandaş izledi. Türk, Yunan ve Girit şarkılarının seslendirildiği konserde Yunanistan ve Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen Giritliler tarafından söylenen Giritlice maniler ve Girit dansları geceye renk kattı.
9.Uluslararası Giritliler Festivali devam ediyor

AYDIN- Kuşadası 9. Uluslararası Giritliler Festivali, Cafe Aman İstanbul Konseri’ne ev sahipliği yaptı. Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde seslendirilen Türk ve Yunan ezgileri büyük bir beğeni ile dinlendi.

Kuşadası Belediyesi ile Giritliler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kuşadası İsmail Cem Dostluk Meydanı’nda düzenlenen konseri Giritliler Federasyonu Başkanı Yunus Çengel ve çok sayıda vatandaş izledi. Türk, Yunan ve Girit şarkılarının seslendirildiği konserde Yunanistan ve Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen Giritliler tarafından söylenen Giritlice maniler ve Girit dansları geceye renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.