Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fenerbahçe’de bir ilk

SPOR 08.09.2015 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3489+ kez okundu.
 

Fenerbahçe’de bir ilk

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nin ardından ligde oynayacağı 5 maçın biletini toplu halde satışa sunacak. Bilet fiyatları, 100 ile 350 TL arasında değişiyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken ve tarihinin en yüksek kombine rakamına ulaşan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ardından ligde oynayacağı 5 maç için de bir ilke imza atıyor. 38 bin kombine satan sarı-lacivertli kulüp, bir ilke imza atarak ligde oynayacağı Bursaspor, Akhisar, Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Sivasspor maçlarının biletlerini aynı anda satışa sunacak. FİYATLAR 100 İLE 350 TL ARASINDA 17 Eylül'de genel satışa sunulacak olan 5 maçın bilet fiyatları 100 TL ile 350 TL arasında değişiyor.Sarı-laciverli kulüp, Galatasaray ile 25 Ekim'de oynayacağı maçın biletlerini ise satışa sunmadı. Şu ana kadar toplam 37 bin kombine satan ve bir önceki 33 bin kombine rekorunu kıran Fenerbahçe'nin 5 maç için de 8 ile 10 bin arasında bileti satışa sunması bekleniyor.Kısa bir süre önce Galatasaray da Şampiyonlar Ligi maçları için paket bilet satışı yapılacağını açıklamış ve fiyatları 420 TL ile 2200 TL (VIP) arasında belirlemişti.
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nin ardından ligde oynayacağı 5 maçın biletini toplu halde satışa sunacak. Bilet fiyatları, 100 ile 350 TL arasında değişiyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken ve tarihinin en yüksek kombine rakamına ulaşan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ardından ligde oynayacağı 5 maç için de bir ilke imza atıyor.

38 bin kombine satan sarı-lacivertli kulüp, bir ilke imza atarak ligde oynayacağı Bursaspor, Akhisar, Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Sivasspor maçlarının biletlerini aynı anda satışa sunacak.

FİYATLAR 100 İLE 350 TL ARASINDA

17 Eylül'de genel satışa sunulacak olan 5 maçın bilet fiyatları 100 TL ile 350 TL arasında değişiyor.Sarı-laciverli kulüp, Galatasaray ile 25 Ekim'de oynayacağı maçın biletlerini ise satışa sunmadı.

Şu ana kadar toplam 37 bin kombine satan ve bir önceki 33 bin kombine rekorunu kıran Fenerbahçe'nin 5 maç için de 8 ile 10 bin arasında bileti satışa sunması bekleniyor.Kısa bir süre önce Galatasaray da Şampiyonlar Ligi maçları için paket bilet satışı yapılacağını açıklamış ve fiyatları 420 TL ile 2200 TL (VIP) arasında belirlemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.