Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Felakete anında müdahale

GÜNCEL 31.07.2018 - 13:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3991+ kez okundu.
 

Felakete anında müdahale

Büyükşehir belediyesi ekiplerinin, aşırı yağışlarda olumsuzluk yaşanmaması için sabaha kadar çalıştığı bildirildi. Sel felakete dönüşmeden önlendi.

AYDIN- Aydın'ın Nazilli, Buharkent ve Kuyucak ilçelerinde dün aşırı yağışlar sonrası sel yaşanırken Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmasıyla bir felaket önlendi. Meteoroji'nin aşırı yağış tahminine göre hazırda bekletilen ekipler, yapılan ihbarlara anında müdahale ederek olası bir facianın önüne geçti. Nazilli'nin Demirciler, Kestel, Kozdere, Kuşçular, Ovacık, Buharkent'in Kızıldere ile Kuyucak'ın Kayran, Çobanisa, Yöre, Pamucak mahallelerinde aşırı yağan yağmur sele neden olurken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabaha kadar aralıksız çalışarak vatandaşlara yardımcı oldu. Devrilen ağaçlar ekipler tarafından kaldırılıp kapanan yollara anında müdahale edildi. Her önlem alındı Yağmurdan en çok etkilenen Buharkent ilçesine 6 kilometre mesafedeki Kızıldere Mahallesi’nde sel baskını yaşanırken, yağmur suları önüne gelen ne varsa sürükledi. Sürüklenen taşlar yolları kapatırken, büyükşehir ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için her türlü önlemi aldı. Hayatın normale dönmesiyle vatandaşlar rahat bir nefes alırken olaya anında müdahale eden büyükşehir belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aşırı yağan yağmur nedeniyle kapanan yollara hazırda beklettiğimiz ekiplerimiz anında müdahale etti. Aldığımız önlemler sayesinde tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı başardık, bir olumsuzluk yaşanmadı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalara devam edecek" dedi.
Büyükşehir belediyesi ekiplerinin, aşırı yağışlarda olumsuzluk yaşanmaması için sabaha kadar çalıştığı bildirildi. Sel felakete dönüşmeden önlendi.

AYDIN- Aydın'ın Nazilli, Buharkent ve Kuyucak ilçelerinde dün aşırı yağışlar sonrası sel yaşanırken Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmasıyla bir felaket önlendi. Meteoroji'nin aşırı yağış tahminine göre hazırda bekletilen ekipler, yapılan ihbarlara anında müdahale ederek olası bir facianın önüne geçti.

Nazilli'nin Demirciler, Kestel, Kozdere, Kuşçular, Ovacık, Buharkent'in Kızıldere ile Kuyucak'ın Kayran, Çobanisa, Yöre, Pamucak mahallelerinde aşırı yağan yağmur sele neden olurken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabaha kadar aralıksız çalışarak vatandaşlara yardımcı oldu. Devrilen ağaçlar ekipler tarafından kaldırılıp kapanan yollara anında müdahale edildi.

Her önlem alındı

Yağmurdan en çok etkilenen Buharkent ilçesine 6 kilometre mesafedeki Kızıldere Mahallesi’nde sel baskını yaşanırken, yağmur suları önüne gelen ne varsa sürükledi. Sürüklenen taşlar yolları kapatırken, büyükşehir ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için her türlü önlemi aldı.

Hayatın normale dönmesiyle vatandaşlar rahat bir nefes alırken olaya anında müdahale eden büyükşehir belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aşırı yağan yağmur nedeniyle kapanan yollara hazırda beklettiğimiz ekiplerimiz anında müdahale etti. Aldığımız önlemler sayesinde tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı başardık, bir olumsuzluk yaşanmadı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalara devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.