Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fatma Yazıcı 6. Resim Sergisi’ni açtı

SANAT 22.10.2018 - 18:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2724+ kez okundu.
 

Fatma Yazıcı 6. Resim Sergisi’ni açtı

Ressam Fatma Yazıcı’nın Efeler Belediyesi’nin de destek verdiği, ‘’Yağmurla Gelen Toprak Kokusu’’ adlı sergisi Mili Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde açıldı.

AYDIN- Açılışa İYİ Parti Aydın İl Başkanı Betül Akçanal, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Rahmi Aydın, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler Belediyesi Kent Konsey Başkanı Tuncay Erdemir, Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Kültür Sanat-İş Temsilcisi Hasan Fehmi Yerlikaya, Eğitim İş Aydın Şube Başkanı Remzi Çomakçı ve ilgili sanatseverler katıldı. Sergi hakkında bilgi veren Yazıcı, ‘’Tarihi değeri olan yerlerimizi ahşapların üzerine çalıştım. Kara kalem çalışmam var. Unutulmaya yüz tutmuş hasırımız var ve onu da bir Yörük kızıyla birleştirerek özel dokutturdum. Resimlerin çerçeveleri özeldir. Atık ağaçlardan yaptığım çerçeveler gibi hepsini ayrı özel hammaddeler kullanarak yaptım. Sergim daha açılmadan ismini vermek istemediğim arkadaşımız bir tablo satın aldı. Ben o tablonun parasıyla Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu’ndaki 150 öğrenciye tiyatro bileti satın aldım. Diğer satışların gelirinin de yüzde 20’si şahsen belirlediğim yoksul çocuklara gidecek’’ İfadelerini kullandı. Sanatseverler,70’e yakın kara kelem, yağlı boya çalışması ve çeşitli antik eşya koleksiyonun bulunduğu sergiyi 26 Ekime kadar ziyaret edebilecek Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Ressam Fatma Yazıcı’nın Efeler Belediyesi’nin de destek verdiği, ‘’Yağmurla Gelen Toprak Kokusu’’ adlı sergisi Mili Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde açıldı.

AYDIN- Açılışa İYİ Parti Aydın İl Başkanı Betül Akçanal, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Rahmi Aydın, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler Belediyesi Kent Konsey Başkanı Tuncay Erdemir, Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Kültür Sanat-İş Temsilcisi Hasan Fehmi Yerlikaya, Eğitim İş Aydın Şube Başkanı Remzi Çomakçı ve ilgili sanatseverler katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Yazıcı, ‘’Tarihi değeri olan yerlerimizi ahşapların üzerine çalıştım. Kara kalem çalışmam var. Unutulmaya yüz tutmuş hasırımız var ve onu da bir Yörük kızıyla birleştirerek özel dokutturdum. Resimlerin çerçeveleri özeldir. Atık ağaçlardan yaptığım çerçeveler gibi hepsini ayrı özel hammaddeler kullanarak yaptım. Sergim daha açılmadan ismini vermek istemediğim arkadaşımız bir tablo satın aldı. Ben o tablonun parasıyla Yörük Ali Efe İlköğretim Okulu’ndaki 150 öğrenciye tiyatro bileti satın aldım. Diğer satışların gelirinin de yüzde 20’si şahsen belirlediğim yoksul çocuklara gidecek’’ İfadelerini kullandı.

Sanatseverler,70’e yakın kara kelem, yağlı boya çalışması ve çeşitli antik eşya koleksiyonun bulunduğu sergiyi 26 Ekime kadar ziyaret edebilecek Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.