Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fatma Köşger yaşlıları ziyaret etti

GÜNCEL 10.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3620+ kez okundu.
 

Fatma Köşger yaşlıları ziyaret etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın eşi Rümeysa Alıcık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın eşi Rümeysa Alıcık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde uzun yaşam şehri Nazilli’deki çınarları ziyaret etti. İlk olarak Haluk Alıcık, Huzurevi’ndeki yaşlılarla bir araya gelen Köşger, “Uzun yaşam şehri Nazillimizdeki yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onlarla sohbet edip dualarını almak en büyük arzumuz. Bizim için çok anlamlı ve güzel bir ziyaret oldu. Huzurevimiz dışında evlerine gidip hoşsohbet ettiğimiz büyüklerimiz de oldu. Bilge ve Rumeysa Hanımla birlikte yaşlılarımızın halini hatırını sorduk, taleplerini dinledik. Bizi çok güzel karşıladılar. Onları iyi görmek bizi mutlu etti. Misafirperverliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Nazilli ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Köşger, “Daha önce de Alzheimer merkezimizi ziyaret etmiş, oradaki hastalarımızla bir araya gelmiştik. Yaşlılarımızın sosyal hayata daha çok katılmaları bizim için büyük önem taşıyor. Bu anlamda Nazilli Belediyemizin çok güzel projeleri var. Aydınımızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Nazilli’mizde de daha çok vakit geçirmek adına ziyaretlerimizi artıracağız” ifadelerini kullandı.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın eşi Rümeysa Alıcık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın eşi Rümeysa Alıcık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde uzun yaşam şehri Nazilli’deki çınarları ziyaret etti.

İlk olarak Haluk Alıcık, Huzurevi’ndeki yaşlılarla bir araya gelen Köşger, “Uzun yaşam şehri Nazillimizdeki yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onlarla sohbet edip dualarını almak en büyük arzumuz. Bizim için çok anlamlı ve güzel bir ziyaret oldu. Huzurevimiz dışında evlerine gidip hoşsohbet ettiğimiz büyüklerimiz de oldu. Bilge ve Rumeysa Hanımla birlikte yaşlılarımızın halini hatırını sorduk, taleplerini dinledik. Bizi çok güzel karşıladılar. Onları iyi görmek bizi mutlu etti. Misafirperverliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nazilli ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Köşger, “Daha önce de Alzheimer merkezimizi ziyaret etmiş, oradaki hastalarımızla bir araya gelmiştik. Yaşlılarımızın sosyal hayata daha çok katılmaları bizim için büyük önem taşıyor. Bu anlamda Nazilli Belediyemizin çok güzel projeleri var. Aydınımızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Nazilli’mizde de daha çok vakit geçirmek adına ziyaretlerimizi artıracağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.