Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fatih Portakal'ın acı günü

DÜNYA 21.08.2015 - 14:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3309+ kez okundu.
 

Fatih Portakal'ın acı günü

Bir süredir sağlık durumunun kötü olduğu bilinen Fatih Portakal'ın babası vefat etti. Acı haberi İsmail Küçükkaya Twitter'dan duyurdu.

Fox Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal'ın babası vefat etti. Bir süredir babasının sağlık durumunun kötü olduğu bilinen Fatih Portakal acı haberi bugün aldı. ACI HABERİ TWİTTER'DAN DUYURDU Fatih Portakal'ın babasının vefat ettiğini mesai arkadaşı İsmail Küçükkaya Twitter'dan duyurdu. Küçükkaya twitter'dan attığı mesajda "Kardeşim Fatih Portakal babasını kaybetti; Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun kardeşim. Sabır diliyorum." ifadeleri ile kötü haberi kamuoyu ile paylaştı.
Bir süredir sağlık durumunun kötü olduğu bilinen Fatih Portakal'ın babası vefat etti. Acı haberi İsmail Küçükkaya Twitter'dan duyurdu.

Fox Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal'ın babası vefat etti. Bir süredir babasının sağlık durumunun kötü olduğu bilinen Fatih Portakal acı haberi bugün aldı.

ACI HABERİ TWİTTER'DAN DUYURDU

Fatih Portakal'ın babasının vefat ettiğini mesai arkadaşı İsmail Küçükkaya Twitter'dan duyurdu.

Küçükkaya twitter'dan attığı mesajda "Kardeşim Fatih Portakal babasını kaybetti; Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun kardeşim. Sabır diliyorum." ifadeleri ile kötü haberi kamuoyu ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.