Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fatih Atay'dan miting gibi ziyaret

SİYASET 07.02.2019 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3120+ kez okundu.
 

Fatih Atay'dan miting gibi ziyaret

Millet İttifakı'nın Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın, 6 Şubat Çarşamba günü Dereköy, Karahayıt ve Dalama Yeniköy'de vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre Yeniköy'de vatandaşlara kendisini belediye başkanı gibi karşıladıkları belirterek teşekkür eden Atay," Yeniköy yıllardır CHP'nin kalesi durumunda, her seçimde birinci partiyiz ama Efeler Belediyesi olarak sizlere 5 yıl boyunca sizlere yeterli hizmeti veremedik, sizlerden özür diliyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra bunu telafi edeceğiz. Efeler Belediyesi'ni hep beraber yöneteceğiz. Kamu hizmetlerini kendi yararımıza değil halkın yararına yapacağız" şeklinde konuştu. Sözlerine devam eden Atay şunları söyledi: "Efeler İlçesi’ne bağlı 10.000 dönümün üzerinde atıl vaziyette duran arazi var. Efeler Belediyesi'nde Tarım Müdürlüğü kuracağız ve bu arazileri halkımızın fikirleri doğrultusunda değerlendireceğiz. Öncelikli olarak kadınlarımız ve gençlerimize istihdam sağlayacağız. Derman Belediyecilik anlayışını Efeler ile tanıştıracağız, vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar yanında olacağız. Efeler'de ikamet eden tüm vatandaşlarımızın sağlıklı yaşayabilmeleri için Efeler Belediyesi olarak eğitimler seminerler vereceğiz." Mahalle ziyaretlerinde CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda partili Atay'a eşlik etti.
Millet İttifakı'nın Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın, 6 Şubat Çarşamba günü Dereköy, Karahayıt ve Dalama Yeniköy'de vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre Yeniköy'de vatandaşlara kendisini belediye başkanı gibi karşıladıkları belirterek teşekkür eden Atay," Yeniköy yıllardır CHP'nin kalesi durumunda, her seçimde birinci partiyiz ama Efeler Belediyesi olarak sizlere 5 yıl boyunca sizlere yeterli hizmeti veremedik, sizlerden özür diliyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra bunu telafi edeceğiz. Efeler Belediyesi'ni hep beraber yöneteceğiz. Kamu hizmetlerini kendi yararımıza değil halkın yararına yapacağız" şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Atay şunları söyledi:

"Efeler İlçesi’ne bağlı 10.000 dönümün üzerinde atıl vaziyette duran arazi var. Efeler Belediyesi'nde Tarım Müdürlüğü kuracağız ve bu arazileri halkımızın fikirleri doğrultusunda değerlendireceğiz. Öncelikli olarak kadınlarımız ve gençlerimize istihdam sağlayacağız. Derman Belediyecilik anlayışını Efeler ile tanıştıracağız, vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar yanında olacağız. Efeler'de ikamet eden tüm vatandaşlarımızın sağlıklı yaşayabilmeleri için Efeler Belediyesi olarak eğitimler seminerler vereceğiz."

Mahalle ziyaretlerinde CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda partili Atay'a eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.