Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fatih Atay tiyatro oyuncuları ile bir araya geldi

GENEL 14.02.2019 - 14:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3304+ kez okundu.
 

Fatih Atay tiyatro oyuncuları ile bir araya geldi

Millet İttifakı Efeler Belediye Ortak Adayı CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay’ın, Başak Kent Tiyatrosu oyuncularıyla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Başak Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yalçın Dinçer ile tanışıklığının çok eskilere dayandığını ifade eden Atay, "Gençlik yıllarımda bende Yalçın Dinçer Hocamız ile birlikte sahnenin tozunu yuttum. Çine'de Yalçın Hocamızında yer aldığı tiyatro topluluğu ile beraber çeşitli oyunlar sergiledik. Sanatın içinden gelen bir insan olarak tiyatroya, siyah perdeye bir vefa borcum olduğunun farkındayım" dedi. Sözlerine devam eden Fatih Atay, Efeler ilçesini sanatsal ve sportif faaliyetlerle markalaştıracağını, tiyatro, resim ve müzik alanlarında sanat icra eden sanatçıların eserlerini rahatlıkla sergileyebileceği kültür ve sanat merkezleri açacağını ve 'Kültür Sanat Meclisi' kurup Efeler'de yaşayan bütün sanatçıları tek çatı altında toplayıp Efeler'in markalaşmasına fayda sağlayacak etkinlikleri hep birlikte düzenleyeceklerini söyledi. Başak Kent Tiyatrosu Oyuncuları, Efeler'in sanatın içinden gelen bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu ve CHP'li Atay'ın daha önceden tiyatro ilgilendiği için mutlu olduklarını ifade ettiler.
Millet İttifakı Efeler Belediye Ortak Adayı CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay’ın, Başak Kent Tiyatrosu oyuncularıyla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Başak Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yalçın Dinçer ile tanışıklığının çok eskilere dayandığını ifade eden Atay, "Gençlik yıllarımda bende Yalçın Dinçer Hocamız ile birlikte sahnenin tozunu yuttum. Çine'de Yalçın Hocamızında yer aldığı tiyatro topluluğu ile beraber çeşitli oyunlar sergiledik. Sanatın içinden gelen bir insan olarak tiyatroya, siyah perdeye bir vefa borcum olduğunun farkındayım" dedi.

Sözlerine devam eden Fatih Atay, Efeler ilçesini sanatsal ve sportif faaliyetlerle markalaştıracağını, tiyatro, resim ve müzik alanlarında sanat icra eden sanatçıların eserlerini rahatlıkla sergileyebileceği kültür ve sanat merkezleri açacağını ve 'Kültür Sanat Meclisi' kurup Efeler'de yaşayan bütün sanatçıları tek çatı altında toplayıp Efeler'in markalaşmasına fayda sağlayacak etkinlikleri hep birlikte düzenleyeceklerini söyledi.

Başak Kent Tiyatrosu Oyuncuları, Efeler'in sanatın içinden gelen bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu ve CHP'li Atay'ın daha önceden tiyatro ilgilendiği için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.