Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fatih Atay: Çocuk Eğitim Kampüsü ve Kent Müzesi açacağız

EĞİTİM 15.03.2019 - 11:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3463+ kez okundu.
 

Fatih Atay: Çocuk Eğitim Kampüsü ve Kent Müzesi açacağız

Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay’ın, Aydın Özel Başak Koleji'ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Meclis Üye Adayları ile birlikte öğretmen ve öğrenciler sohbet etti. Her sene binlerce ziyaretçisi olan Tales Matematik Müzesi'ni gezdi. CHP’li Atay, ”Sevgili çocuklar, bugün burada sizlerle olmaktan gayet mutluyum. Gözlerinizin içi gülüyor. Öğretmenleriniz sizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için elinden geleni yapıyor. Onlara minnettarız.31 Mart Yerel Seçimleri var yaşadığımız kentte, kenti yönetenlerin seçildiği bir seçim. Belki evde aileniz konuşurken duymuşsunuzdur. Ben Mehmet Fatih Atay Efeler Belediye Başkan Adayıyım ve size çok güzel iki müjdem var çocuklar. Eğer seçimi kazanırsam; çocuklarımızın merak duygularını ateşleyip onların hayal güçlerini, yaratıcılıklarını ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirebileceği hem eğlenip hem öğrenebileceği “Çocuk Müzesi Eğitim Kampüsü” sizlerin hizmetine sunacağız. Ayrıca; Efeler ilçemizin tarihinin geçmişten bugünümüze, zaman tünelinde ilerler gibi sergilendiği, Efeler’i Efeler yapanların şahsiyetlerinin ve eserlerinin yaşatıldığı, geçmiş yılları hatırlatacak ve Efeler’i en iyi şekilde tanıtacak “Kent Müzesi” açacağız. Unutmayın; Geçmişi anlamak geleceği planlamanın anahtarıdır” ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay’ın, Aydın Özel Başak Koleji'ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Meclis Üye Adayları ile birlikte öğretmen ve öğrenciler sohbet etti. Her sene binlerce ziyaretçisi olan Tales Matematik Müzesi'ni gezdi.

CHP’li Atay, ”Sevgili çocuklar, bugün burada sizlerle olmaktan gayet mutluyum. Gözlerinizin içi gülüyor. Öğretmenleriniz sizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için elinden geleni yapıyor. Onlara minnettarız.31 Mart Yerel Seçimleri var yaşadığımız kentte, kenti yönetenlerin seçildiği bir seçim. Belki evde aileniz konuşurken duymuşsunuzdur. Ben Mehmet Fatih Atay Efeler Belediye Başkan Adayıyım ve size çok güzel iki müjdem var çocuklar.

Eğer seçimi kazanırsam; çocuklarımızın merak duygularını ateşleyip onların hayal güçlerini, yaratıcılıklarını ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirebileceği hem eğlenip hem öğrenebileceği “Çocuk Müzesi Eğitim Kampüsü” sizlerin hizmetine sunacağız. Ayrıca; Efeler ilçemizin tarihinin geçmişten bugünümüze, zaman tünelinde ilerler gibi sergilendiği, Efeler’i Efeler yapanların şahsiyetlerinin ve eserlerinin yaşatıldığı, geçmiş yılları hatırlatacak ve Efeler’i en iyi şekilde tanıtacak “Kent Müzesi” açacağız. Unutmayın; Geçmişi anlamak geleceği planlamanın anahtarıdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.