Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fatih Atay: Cam gibiyim

SİYASET 18.03.2019 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3438+ kez okundu.
 

Fatih Atay: Cam gibiyim

Millet İttifakı CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın, Meşrutiyet Mahallesi ziyaretinin miting havasında geçtiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, mahalle halkı Atay'ı meşale ve konfetiler ile karşıladı. Atay, "Siyasette cam gibiyim. 35 yıllık siyasi yaşantımda hesap veremeyeceğim hiçbir şey yok. Belediye başkanı seçildiğimde mal beyanında bulunacağım ve göreceksiniz ki ne eşimin ne gelinimin ne de damadımın belediye içinde makamı, kadrosu olmayacak, bizim hesap veremeyeceğimiz şaibeli servetimiz olmadı, olmayacak" dedi. Efeler Belediye Başkan Adayı Atay sözlerine şöyle devam etti: "31 Mart yerel seçimlerinde Efeler halkı kendi cebini dolduranlara, halkımızın hakkını yiyenlere sarı kartı gösterecektir. 31 Mart yerel seçimleri genel seçim değildir, rakiplerimiz sanki bir genel seçim havası yaratmak istiyorlar. Bu seçim size kim daha iyi hizmet edecek onun yarışıdır, biz Efeler Belediyesi olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışacağız." Konuşmasına, Efeler'deki projelerden bahseden Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Fatih Atay, "Özellikle geleceğimiz olan çocuklar için kreşler açacağız. Bilimle iç içe olacak parklarımızla, çocuklarımızı bilimle tanıştıracağız. Merak etmeyin, 31 Mart'tan sonra hizmetlerimizle Efeler'e yakışır aydın nesilleri yetiştireceğiz" dedi.
Millet İttifakı CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay’ın, Meşrutiyet Mahallesi ziyaretinin miting havasında geçtiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, mahalle halkı Atay'ı meşale ve konfetiler ile karşıladı. Atay, "Siyasette cam gibiyim. 35 yıllık siyasi yaşantımda hesap veremeyeceğim hiçbir şey yok. Belediye başkanı seçildiğimde mal beyanında bulunacağım ve göreceksiniz ki ne eşimin ne gelinimin ne de damadımın belediye içinde makamı, kadrosu olmayacak, bizim hesap veremeyeceğimiz şaibeli servetimiz olmadı, olmayacak" dedi.

Efeler Belediye Başkan Adayı Atay sözlerine şöyle devam etti:

"31 Mart yerel seçimlerinde Efeler halkı kendi cebini dolduranlara, halkımızın hakkını yiyenlere sarı kartı gösterecektir. 31 Mart yerel seçimleri genel seçim değildir, rakiplerimiz sanki bir genel seçim havası yaratmak istiyorlar. Bu seçim size kim daha iyi hizmet edecek onun yarışıdır, biz Efeler Belediyesi olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışacağız."

Konuşmasına, Efeler'deki projelerden bahseden Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Fatih Atay, "Özellikle geleceğimiz olan çocuklar için kreşler açacağız. Bilimle iç içe olacak parklarımızla, çocuklarımızı bilimle tanıştıracağız. Merak etmeyin, 31 Mart'tan sonra hizmetlerimizle Efeler'e yakışır aydın nesilleri yetiştireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.