Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

FARKLI ve KÖTÜ NİYETE BÜRÜNENLER BUNUN BEDELİNİ AĞIR ÖDER

SİYASET 18.07.2020 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3168+ kez okundu.
 

FARKLI ve KÖTÜ NİYETE BÜRÜNENLER BUNUN BEDELİNİ AĞIR ÖDER

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin İrdem, Geçen hafta yapılan İYİ Parti Aydın İl Kongresiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İNCİRLİOVA - Başkan Yardımcısı İrdem sözlerine, “Farklı ve kötü niyete bürünenler bunun bedelini ve karşılığını çok ağır öder” kimseye tehdit etmiyorum bu sözlerim tavsiyedir" dedi. İrdem, “İYİ Parti İncirliova Teşkilât Başkanı olarak önemli bir konuya değinmekte fayda var. 1 haftaya yakın süre içerisinde sessizliğimi ve sakinliğimi korudum kimseyle muhalif olmadım. Ee biraz konuşayım. Görüyorum ki İl Kongresinden sonra kapı ardı pazarlıklara oturulmaya başlandı. Şunu bilmenizde fayda var, İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı yerinde dimdik ayakta ve kaldığı yerden görevine emin adımlarla yönetim olarak devam edecektir. Aksini düşünmek söz konusu değildir. Demokratik bir seçim ile ilçe başkanlığına seçildik, hak ve adalet ile bu göreve geldik, farklı ve kötü niyete bürünenler bunun bedelini ve karşılığını çok ağır öder. Bu bir tehdit değil tavsiyedir. “SANDIKTA ÇIKANA SAYGI DUYULMASI GEREKMELİYDİ” İrdem, sözlerini şöyle devam etti, “9 Şubat 2019 yılında İncirliova kongresindeki karşı aday İncirliova Teşkilâtından umudunu kesmişlerdi. İlçe kongresi için 60 üye getirdiler. Bunlardan 48 tanesi istifa etti Başta aday Tolga Mert’in annesi babası ve eşi istifa etti. Şimdi ise il başkanı Cemal Sarı görevden düşünce. Yeni İl Başkanımız Süleyman Demirci üzerinden. Şanslarını deniyorlar Ayrıca İncirliova Belediye Meclis Üyesi Fatma Tabak, Cemal Sarıyı destekliyordu. Süleyman Demirci ve Yüksel Ötürk’ün ziyaretlerine teşrif bile etmediler. Cemal Sarı’nın kazanacağı yönde o kadar emindiler ki, her iki adaya da basitleştirici cümleler kullanmıştır. Bugünde gördük ki mazbata töreninde Fatma Tabak çok mutlu. Ee tabi oğlu İsmail Tabak İncirliova belediyesinde çalışıyor. Partiyle arasını iyi tutması gerekiyor. Tam bir menfaat üzerine hareket eden bu parti mensuplarına yeri geldiğinde dur demesini bileceğiz. Son olarak ta ben 3 Aday için fanatik olarak taraf tutmadım. 3 Adayımızın da ziyareti esnasında gereken ince davranışı gösterdik ve ev sahipliğimizi en iyi şekilde yerine getirdik. Sandıkta çıkana saygı duyulması gerekmeliydi. Yapılan itirazların sonucunda Red karar çıkmıştır. Böylelikle doğru olan hak ve adalet yerini bulmuştur. Sandıktan çıkan sonuca boynumuz kıldan ince. İyi Parti Aydın İl Başkanımız Sayın Süleyman Demirci beyefendiyi ve ekibini kutlar görevinde başarılar dilerim, sandıktan çıkan bizim İl Başkanımızdır” dedi.
İYİ Parti İncirliova İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin İrdem, Geçen hafta yapılan İYİ Parti Aydın İl Kongresiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İNCİRLİOVA - Başkan Yardımcısı İrdem sözlerine, “Farklı ve kötü niyete bürünenler bunun bedelini ve karşılığını çok ağır öder” kimseye tehdit etmiyorum bu sözlerim tavsiyedir" dedi.

İrdem, “İYİ Parti İncirliova Teşkilât Başkanı olarak önemli bir konuya değinmekte fayda var.

1 haftaya yakın süre içerisinde sessizliğimi ve sakinliğimi korudum kimseyle muhalif olmadım. Ee biraz konuşayım. Görüyorum ki İl Kongresinden sonra kapı ardı pazarlıklara oturulmaya başlandı.

Şunu bilmenizde fayda var, İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı yerinde dimdik ayakta ve kaldığı yerden görevine emin adımlarla yönetim olarak devam edecektir. Aksini düşünmek söz konusu değildir. Demokratik bir seçim ile ilçe başkanlığına seçildik, hak ve adalet ile bu göreve geldik, farklı ve kötü niyete bürünenler bunun bedelini ve karşılığını çok ağır öder. Bu bir tehdit değil tavsiyedir.

“SANDIKTA ÇIKANA SAYGI DUYULMASI GEREKMELİYDİ”

İrdem, sözlerini şöyle devam etti, “9 Şubat 2019 yılında İncirliova kongresindeki karşı aday İncirliova Teşkilâtından umudunu kesmişlerdi. İlçe kongresi için 60 üye getirdiler. Bunlardan 48 tanesi istifa etti

Başta aday Tolga Mert’in annesi babası ve eşi istifa etti. Şimdi ise il başkanı Cemal Sarı görevden düşünce. Yeni İl Başkanımız Süleyman Demirci üzerinden. Şanslarını deniyorlar Ayrıca İncirliova Belediye Meclis Üyesi Fatma Tabak, Cemal Sarıyı destekliyordu.

Süleyman Demirci ve Yüksel Ötürk’ün ziyaretlerine teşrif bile etmediler. Cemal Sarı’nın kazanacağı yönde o kadar emindiler ki, her iki adaya da basitleştirici cümleler kullanmıştır.

Bugünde gördük ki mazbata töreninde Fatma Tabak çok mutlu.

Ee tabi oğlu İsmail Tabak İncirliova belediyesinde çalışıyor. Partiyle arasını iyi tutması gerekiyor.

Tam bir menfaat üzerine hareket eden bu parti mensuplarına yeri geldiğinde dur demesini bileceğiz.

Son olarak ta ben 3 Aday için fanatik olarak taraf tutmadım. 3 Adayımızın da ziyareti esnasında gereken ince davranışı gösterdik ve ev sahipliğimizi en iyi şekilde yerine getirdik. Sandıkta çıkana saygı duyulması gerekmeliydi. Yapılan itirazların sonucunda Red karar çıkmıştır. Böylelikle doğru olan hak ve adalet yerini bulmuştur. Sandıktan çıkan sonuca boynumuz kıldan ince.

İyi Parti Aydın İl Başkanımız Sayın Süleyman Demirci beyefendiyi ve ekibini kutlar görevinde başarılar dilerim, sandıktan çıkan bizim İl Başkanımızdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.