Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Farkındalık Günü'nü doyasıya kutladılar

GENEL 04.12.2019 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3282+ kez okundu.
 

Farkındalık Günü'nü doyasıya kutladılar

Nazilli’de 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla, Nazilli Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin düzenlediği program ile engellilerin farkındalık gününü doyasıya kutladığı bildirildi.

AYDIN-- Yapılan açıklamaya göre, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Nazilli’de düzenlenen etkinlikler kapsamında, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde çok kapsamlı bir eğlence düzenlendi. Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin hazırladığı Gamze Uçakdağ’ın sunumuyla yapılan etkinlik İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği Başkanı Halil Şener, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Emin Işık, Özel ve devlet rehabilitasyon okulları, STK temsilcileri, ADÜ’lü öğrenciler ve çok sayıda engelli velisi katıldı. Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı pandomim, Aşuk Maşuk, Buğdayın Öyküsü ve Halk Oyunları gösterileri ilgiyle izlenirken Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nden Hakan Bay günün anlam ve önem belirten konuşmasını yaptı. Şehir dışında olasından dolayı programlara katılamayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın 3 Aralık Engelliler Farkındalık Günü mesajı, salondakilere iletilmesinden sonra Nazilli Belediyesi tarafından tedarik edilen 5 engelli manuel tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi. Engelli velilerinden Serap Tekelioğlu ve Güzel Elması’ın teşekkür konuşmalarından sonra etkinliğe katılan tüm veli öğrenci ve protokol üyeleri gönüllerince eğlendi.
Nazilli’de 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla, Nazilli Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin düzenlediği program ile engellilerin farkındalık gününü doyasıya kutladığı bildirildi.

AYDIN-- Yapılan açıklamaya göre, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Nazilli’de düzenlenen etkinlikler kapsamında, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde çok kapsamlı bir eğlence düzenlendi. Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin hazırladığı Gamze Uçakdağ’ın sunumuyla yapılan etkinlik İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programa, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği Başkanı Halil Şener, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Emin Işık, Özel ve devlet rehabilitasyon okulları, STK temsilcileri, ADÜ’lü öğrenciler ve çok sayıda engelli velisi katıldı.

Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı pandomim, Aşuk Maşuk, Buğdayın Öyküsü ve Halk Oyunları gösterileri ilgiyle izlenirken Nazilli Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nden Hakan Bay günün anlam ve önem belirten konuşmasını yaptı.

Şehir dışında olasından dolayı programlara katılamayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın 3 Aralık Engelliler Farkındalık Günü mesajı, salondakilere iletilmesinden sonra Nazilli Belediyesi tarafından tedarik edilen 5 engelli manuel tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Engelli velilerinden Serap Tekelioğlu ve Güzel Elması’ın teşekkür konuşmalarından sonra etkinliğe katılan tüm veli öğrenci ve protokol üyeleri gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.