Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Fakıbaba'dan Ak Partililere: Daha çok çalışın

SİYASET 05.11.2017 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2645+ kez okundu.
 

Fakıbaba'dan Ak Partililere: Daha çok çalışın

Bakan Fakıbaba, Ak Partililere ‘Daha çok çalışın’ dedi. Bakan Fakıbaba, Ak Partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Biz daha çok çalışırsak bütün Türkiye kazanacak” dedi.

AYDIN– Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Eğer birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek daha çok çalışacak olursak bundan sadece AK Parti değil, bütün Türkiye ve hepimiz kazançlı çıkacağız” dedi. Aydın’ın Efeler ilçesinde çarşı esnafını ziyaret eden Bakan Fakıbaba, daha sonra AK Parti Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve İl Başkanı Ömer Özmen’in eşlik ettiği Fakıbaba, teşkilatlara birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi çağrısında bulundu. Türkiye’nin daha ileri bir noktaya taşınabilmesi için birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Bakan Fakıbaba, “Eğer birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek daha çok çalışacak olursak bundan sadece AK Parti değil, bütün Türkiye ve hepimiz kazançlı çıkacağız. Bunun için çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız hiç boş durmuyor. Bu yüzden bizlerde daha çok çalışmalıyız. Bir gün bir yerde, bir gün dış ülkelerde, ertesi gün başka bir şehirde. Hain darbeyi çok şükür hep beraber atlattık. Sadece AK Partililere değil, bütün Aydınlılara yürekten teşekkür ediyorum. Ne kadar büyük bir mücadele verdiğinizi biliyorum. Bütün Türkiye ve 80 milyon insanın büyük bir kısmı bu hain darbeye karşı tek yürek oldu. Bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kutluyorum ama bunun çok önemli bir kahramanı vardı. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımız olmasaydı, biz burada olmayabilirdik. Şuanda ülkemiz bölünmüş olabilirdi. Bunu yurt dışına çıktığımız zaman Türkiye’ye karşı olan çok büyük menfi propagandalar var. Bu menfi propagandaları yapan ülkeleri de çok iyi biliyoruz. Bunlar genelde vatandaşları ve ülkeleri sömürmeye alışmışlar” dedi. Aydın’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde insanların mutlu olduğunu gözlemlediğini kaydeden Bakan Fakıbaba, şunları kaydetti: “Siyasetçi olarak insanların mutlu olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece mutluluğumuz devam edecektir ama çok çalışmamız gerektiğine de inanıyorum. Özellikle kadın kolları ve gençlik kollarına çok büyük işler düşüyor. Kapı kapı dolaşıp tek tek her eve girerek bütün program ve icraatlarımızı anlatarak halkın gönlüne girdiğimizi biliyorum ama bir kez daha bu kazanımı artırmayı siz dava arkadaşlarımdan istiyorum.”
Bakan Fakıbaba, Ak Partililere ‘Daha çok çalışın’ dedi. Bakan Fakıbaba, Ak Partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Biz daha çok çalışırsak bütün Türkiye kazanacak” dedi.

AYDIN– Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Eğer birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek daha çok çalışacak olursak bundan sadece AK Parti değil, bütün Türkiye ve hepimiz kazançlı çıkacağız” dedi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde çarşı esnafını ziyaret eden Bakan Fakıbaba, daha sonra AK Parti Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve İl Başkanı Ömer Özmen’in eşlik ettiği Fakıbaba, teşkilatlara birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi çağrısında bulundu. Türkiye’nin daha ileri bir noktaya taşınabilmesi için birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Bakan Fakıbaba, “Eğer birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek daha çok çalışacak olursak bundan sadece AK Parti değil, bütün Türkiye ve hepimiz kazançlı çıkacağız. Bunun için çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız hiç boş durmuyor. Bu yüzden bizlerde daha çok çalışmalıyız. Bir gün bir yerde, bir gün dış ülkelerde, ertesi gün başka bir şehirde. Hain darbeyi çok şükür hep beraber atlattık. Sadece AK Partililere değil, bütün Aydınlılara yürekten teşekkür ediyorum. Ne kadar büyük bir mücadele verdiğinizi biliyorum. Bütün Türkiye ve 80 milyon insanın büyük bir kısmı bu hain darbeye karşı tek yürek oldu. Bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kutluyorum ama bunun çok önemli bir kahramanı vardı. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımız olmasaydı, biz burada olmayabilirdik. Şuanda ülkemiz bölünmüş olabilirdi. Bunu yurt dışına çıktığımız zaman Türkiye’ye karşı olan çok büyük menfi propagandalar var. Bu menfi propagandaları yapan ülkeleri de çok iyi biliyoruz. Bunlar genelde vatandaşları ve ülkeleri sömürmeye alışmışlar” dedi.

Aydın’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde insanların mutlu olduğunu gözlemlediğini kaydeden Bakan Fakıbaba, şunları kaydetti:

“Siyasetçi olarak insanların mutlu olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece mutluluğumuz devam edecektir ama çok çalışmamız gerektiğine de inanıyorum. Özellikle kadın kolları ve gençlik kollarına çok büyük işler düşüyor. Kapı kapı dolaşıp tek tek her eve girerek bütün program ve icraatlarımızı anlatarak halkın gönlüne girdiğimizi biliyorum ama bir kez daha bu kazanımı artırmayı siz dava arkadaşlarımdan istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.