Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fahriye Evcen'e anlamlı hediye

DÜNYA 30.03.2016 - 15:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4368+ kez okundu.
 

Fahriye Evcen'e anlamlı hediye

Fahriye Evcen’in sevenleri Tuba Büyüküstün’ün fanlarından ilham aldı. Evcen’in genç fanatikleri 4 Haziran’da 30 yaşına girecek olan oyuncu için özel bir bağış etkinliği oluşturdu.

Fahriye Evcen'in hayranları Tuba Büyüküstün'ün fanlarının izini sürüyor! Geçen yıl Büyüküstün'ün yeni yaşında oyuncuya ülkenin her yerinden mektup yazan fanların ardından Evcen'in sevenleri de harekete geçti. Rol aldığı dizilerle birçok hayran kitlesine ulaşan Fahriye Evcen'e sevenleri 30'uncu yaş gününde anlamlı bir hediye hazırladı. Fanlar korunmaya muhtaç çocuklar için bağış toplayan Koruncuk Vakfı'nda bir etkinlik oluşturdu. Bu organizasyon kapsamında 10, 20, 50 TL ve diğer seçenekler olmak üzere toplamda 4 dalda bağış seçeneği bulunuyor. Bağışta bulunmak isteyenler kendisine uygun bir ödeme şekli seçerken elde edilen kazançlar da 4 Haziran'da korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacak. Hayranlarının bu jesti karşısında oldukça mutlu olan Evcen'in de elini cebine attığı ve bir miktar bağış yaptığı öğrenildi.
Fahriye Evcen’in sevenleri Tuba Büyüküstün’ün fanlarından ilham aldı. Evcen’in genç fanatikleri 4 Haziran’da 30 yaşına girecek olan oyuncu için özel bir bağış etkinliği oluşturdu.

Fahriye Evcen'in hayranları Tuba Büyüküstün'ün fanlarının izini sürüyor! Geçen yıl Büyüküstün'ün yeni yaşında oyuncuya ülkenin her yerinden mektup yazan fanların ardından Evcen'in sevenleri de harekete geçti.

Rol aldığı dizilerle birçok hayran kitlesine ulaşan Fahriye Evcen'e sevenleri 30'uncu yaş gününde anlamlı bir hediye hazırladı. Fanlar korunmaya muhtaç çocuklar için bağış toplayan Koruncuk Vakfı'nda bir etkinlik oluşturdu.

Bu organizasyon kapsamında 10, 20, 50 TL ve diğer seçenekler olmak üzere toplamda 4 dalda bağış seçeneği bulunuyor. Bağışta bulunmak isteyenler kendisine uygun bir ödeme şekli seçerken elde edilen kazançlar da 4 Haziran'da korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacak.

Hayranlarının bu jesti karşısında oldukça mutlu olan Evcen'in de elini cebine attığı ve bir miktar bağış yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.