Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fadıl iki yakası biraraya gelmeyenleri yakın takibe alıyor!

(AA) - Anadolu Ajansı | 30.06.2015 - 13:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4285+ kez okundu.
 

Fadıl iki yakası biraraya gelmeyenleri yakın takibe alıyor!

Yeni Ufuk Gazetesinin acar muhabiri Fadıl; Siyasetçileri, atanmışları, STK temsilcilerini, iki yakası biraraya gelmeyip Aydın'ı yönetenleri ve yönetmeyi kalkanları takip altına alıyor.

Yeni Ufuk Gazetesinin acar muhabiri Fadıl; Siyasetçileri, atanmışları, STK temsilcilerini, iki yakası biraraya gelmeyip Aydın'ı yönetenleri ve yönetmeyi kalkanları takip altına alıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan acar muhabir Fadıl; "Yıllardır seçilmiş ve atanmışları izliyorum. Hepsi de kürsüye çıktılar mı veya bir yerde iki kişi görüp konuşmaya başladılar mı Aydın'ı marka kent yapacağız, dünya kenti yapacağız diye atıp tutuyorlar. Ama, kendi kılık kıyafetlerini baktığınızda hepsinin de kılık kıyafeti bozuk. Mademki bu şehri siz marka kent yapacaksınız önce kendinize marka yapın, kılık kıyafetinize çeki düzen verin. Bu milleti kandırmaya çalışmayın diye düşünerek yola çıktım. O nedenle bu kişilerin kılık kıyafetlerinin bozukluğunu hangi ortamda görürsem resimleyip kamuoyuna deşifre etmeye karar verdim. bu konuda vatandaşlardan da büyük destek aldım. Artık "iki yakası bir araya gelmeyenler" bu Aydın'ı yönetmeye kalkmasınlar ve halkı da kandırmasınlar diyerekten yola çıktım. Umarım Aydın'ın gelişmesine katkımız olur diye düşünüyorum" dedi. Siyasetçiler! Atanmışlar! STK Temsilcileri! iki yakası biraraya gelmeyip Aydın'ı Yönetenleri Fadıl Takip Altına Alıyor! Kendinize Çeki Düzen Verin!
Yeni Ufuk Gazetesinin acar muhabiri Fadıl; Siyasetçileri, atanmışları, STK temsilcilerini, iki yakası biraraya gelmeyip Aydın'ı yönetenleri ve yönetmeyi kalkanları takip altına alıyor.

Yeni Ufuk Gazetesinin acar muhabiri Fadıl;

Siyasetçileri, atanmışları, STK temsilcilerini, iki yakası biraraya gelmeyip

Aydın'ı yönetenleri ve yönetmeyi kalkanları takip altına alıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan acar muhabir Fadıl; "Yıllardır seçilmiş ve atanmışları izliyorum. Hepsi de kürsüye çıktılar mı veya bir yerde iki kişi görüp konuşmaya başladılar mı Aydın'ı marka kent yapacağız, dünya kenti yapacağız diye atıp tutuyorlar. Ama, kendi kılık kıyafetlerini baktığınızda hepsinin de kılık kıyafeti bozuk. Mademki bu şehri siz marka kent yapacaksınız önce kendinize marka yapın, kılık kıyafetinize çeki düzen verin. Bu milleti kandırmaya çalışmayın diye düşünerek yola çıktım. O nedenle bu kişilerin kılık kıyafetlerinin bozukluğunu hangi ortamda görürsem resimleyip kamuoyuna deşifre etmeye karar verdim. bu konuda vatandaşlardan da büyük destek aldım. Artık "iki yakası bir araya gelmeyenler" bu Aydın'ı yönetmeye kalkmasınlar ve halkı da kandırmasınlar diyerekten yola çıktım. Umarım Aydın'ın gelişmesine katkımız olur diye düşünüyorum" dedi.

Siyasetçiler!

Atanmışlar!

STK Temsilcileri!

iki yakası biraraya gelmeyip

Aydın'ı Yönetenleri

Fadıl Takip Altına Alıyor!

Kendinize Çeki Düzen Verin!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.