Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Faciadan dönüldü

ASAYİŞ 04.10.2019 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2059+ kez okundu.
 

Faciadan dönüldü

Kuşadası çevre yolunda devrilen beton mikseri 150 metre sürüklendikten sonra durabildi.

AYDIN  - Kuşadası çevre yolunda kontrolden çıkarak devrilen beton mikseri, 150 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sırasında beton mikserinin önünde araç bulunmaması faciayı önlerken, kazada mikser sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bir inşaata hazır beton taşıyan ve Söke istikametinden seyir halinde olan 09 BV 562 plakalı bir beton mikseri, Kuşadası çevre yolunun İkiçeşmelik Mevkisi’nde sürücüsü Hakan B.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Çevre yolunda yaklaşık 150 metre sürüklenen mikserin devrilmesi sırasında çevre yolunda başka bir aracın bulunmaması olası bir faciayı da önlerken kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada, mikserin içerisinde bulunan sürücü Hakan B. polislerin de yardımıyla dışarı çıkarılırken hafif yaralanan sürücü ayakta tedavi edildi. Kazanın ardından Kuşadası çevre yolunun sağ bölümü trafiğe kapatılırken trafik ekipleri çevre yolunun Söke bölümünden trafiği kontrollü olarak sağlıyor. Öte yandan ekipler, beton mikserinin kaldırılması için de çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kuşadası çevre yolunda devrilen beton mikseri 150 metre sürüklendikten sonra durabildi.

AYDIN  - Kuşadası çevre yolunda kontrolden çıkarak devrilen beton mikseri, 150 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sırasında beton mikserinin önünde araç bulunmaması faciayı önlerken, kazada mikser sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bir inşaata hazır beton taşıyan ve Söke istikametinden seyir halinde olan 09 BV 562 plakalı bir beton mikseri, Kuşadası çevre yolunun İkiçeşmelik Mevkisi’nde sürücüsü Hakan B.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Çevre yolunda yaklaşık 150 metre sürüklenen mikserin devrilmesi sırasında çevre yolunda başka bir aracın bulunmaması olası bir faciayı da önlerken kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada, mikserin içerisinde bulunan sürücü Hakan B. polislerin de yardımıyla dışarı çıkarılırken hafif yaralanan sürücü ayakta tedavi edildi.

Kazanın ardından Kuşadası çevre yolunun sağ bölümü trafiğe kapatılırken trafik ekipleri çevre yolunun Söke bölümünden trafiği kontrollü olarak sağlıyor.

Öte yandan ekipler, beton mikserinin kaldırılması için de çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.