Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Faciadan dönüldü

ASAYİŞ 12.08.2017 - 09:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3174+ kez okundu.
 

Faciadan dönüldü

Lokantada çıkan yangında faciadan dönüldü. İtfaiye ekipleri onlarca tüpü patlamak üzereyken yangından çıkardı.

AYDIN- Aydın Efeler ilçe merkezinde akşam saatlerinde meydana gelen yangında faciadan dönüldü. Kapıları kapalı olan bir lokantada çıkan yangında Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile yanmakta olan çok sayıda tüp güvenli bir şekilde yangın mahallinden tahliye edildi. Yangında ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı olurken, yangında maddi hasar meydana geldi. Yangın akşam saat 21:30 sıralarında Efeler İlçesi Ramazanpaşa Mahallesi Yağcılariçi mevkiinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatleri olması dolayısıyla kapalı olan lokantadan yanık kokusu ile dumanların yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Yangının lokantada çıkması ve içeride de çok sayıda büyük tüpün olması nedeniyle maske ve koruyucu elbiselerle içeri yanmakta olan lokantaya giren itfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken diğer yandan da tüpleri tahliye etti. Bazı tüplerin gaz kaçırdığının belirlenmesi üzerine olay yerinde 112 Acil Servis ve UMKE ekipleri de hazır bulundu. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan söndürülürken, henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Lokantada çıkan yangında faciadan dönüldü. İtfaiye ekipleri onlarca tüpü patlamak üzereyken yangından çıkardı.

AYDIN- Aydın Efeler ilçe merkezinde akşam saatlerinde meydana gelen yangında faciadan dönüldü. Kapıları kapalı olan bir lokantada çıkan yangında Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile yanmakta olan çok sayıda tüp güvenli bir şekilde yangın mahallinden tahliye edildi. Yangında ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı olurken, yangında maddi hasar meydana geldi.

Yangın akşam saat 21:30 sıralarında Efeler İlçesi Ramazanpaşa Mahallesi Yağcılariçi mevkiinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatleri olması dolayısıyla kapalı olan lokantadan yanık kokusu ile dumanların yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Yangının lokantada çıkması ve içeride de çok sayıda büyük tüpün olması nedeniyle maske ve koruyucu elbiselerle içeri yanmakta olan lokantaya giren itfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken diğer yandan da tüpleri tahliye etti. Bazı tüplerin gaz kaçırdığının belirlenmesi üzerine olay yerinde 112 Acil Servis ve UMKE ekipleri de hazır bulundu. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan söndürülürken, henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.