Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Facia ucuz atlatıldı

ASAYİŞ 23.03.2018 - 15:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4143+ kez okundu.
 

Facia ucuz atlatıldı

Devrilen yolcu minibüsündeki yolcular kazayı hafif atlattı.

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. Kazada yolcu minibüsü devrilirken, yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza öğlen saatlerinde Akbük Mahallesi 1001 cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; caddede seyir halinde olan 09 M 6414 plakalı yolcu minibüsü ile ara yoldan ana yola kontrolsüz çıkış yaptığı iddia edilen 34 EZ 5917 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı sürücüler yara almadan atlatırken, 1 erkek 5 yolcu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların ayakta tedavi edildiği öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Devrilen yolcu minibüsündeki yolcular kazayı hafif atlattı.

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. Kazada yolcu minibüsü devrilirken, yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza öğlen saatlerinde Akbük Mahallesi 1001 cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; caddede seyir halinde olan 09 M 6414 plakalı yolcu minibüsü ile ara yoldan ana yola kontrolsüz çıkış yaptığı iddia edilen 34 EZ 5917 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazayı sürücüler yara almadan atlatırken, 1 erkek 5 yolcu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların ayakta tedavi edildiği öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.