Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Facia tesadüfen yaşanmadı

ASAYİŞ 15.09.2016 - 22:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3588+ kez okundu.
 

Facia tesadüfen yaşanmadı

Yakıt borusu çatlayan otomobil yandı, benzinlikten çıktıktan 100 metre sonra yanmış olması olası bir faciayı da önledi.

AYDIN- Aydın’da LPG’li bir otomobil, patlayan benzin hortumundan sızan yakıtın alev alması sonucu tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek söndürülen yangında can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı olurken, yangının akaryakıt istasyonunda meydana gelmemesi ise olası bir faciayı önledi.  Olay Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı Kipa Kavaşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun Yılmaz, idaresindeki 48 TN 632 plakalı LPG’li otomobilinin gazı bitince şehir merkezinde bulunan akaryakıt istasyonundan benzin alıp LPG satan başka bir istasyona kadar gitmek istedi. Akaryakıt istasyonundan çıktıktan yaklaşık 100 metre sonra bir anda yanmaya başlayan araç kısa sürede alev topuna döndü. İhbar üzerine yangına ilk müdahale yine yanan araca 200 metre mesafede bulunan itfaiye istasyonundaki ekipler tarafından yapıldı. Motor kısmından başlayıp büyük bir bölümü yanan otomobil hurdaya dönerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yakıt borusu çatlayan otomobil yandı, benzinlikten çıktıktan 100 metre sonra yanmış olması olası bir faciayı da önledi.

AYDIN- Aydın’da LPG’li bir otomobil, patlayan benzin hortumundan sızan yakıtın alev alması sonucu tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek söndürülen yangında can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı olurken, yangının akaryakıt istasyonunda meydana gelmemesi ise olası bir faciayı önledi. 

Olay Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı Kipa Kavaşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun Yılmaz, idaresindeki 48 TN 632 plakalı LPG’li otomobilinin gazı bitince şehir merkezinde bulunan akaryakıt istasyonundan benzin alıp LPG satan başka bir istasyona kadar gitmek istedi. Akaryakıt istasyonundan çıktıktan yaklaşık 100 metre sonra bir anda yanmaya başlayan araç kısa sürede alev topuna döndü.

İhbar üzerine yangına ilk müdahale yine yanan araca 200 metre mesafede bulunan itfaiye istasyonundaki ekipler tarafından yapıldı. Motor kısmından başlayıp büyük bir bölümü yanan otomobil hurdaya dönerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.