Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Facia önlendi!

ASAYİŞ 29.07.2015 - 10:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3398+ kez okundu.
 

Facia önlendi!

Aydın'da seyir halinde olan bir tırın tekeri önce bomba gibi patladı ardından alev alev yanmaya başladı.

Aydın'da seyir halinde olan bir tırın tekeri önce bomba gibi patladı ardından alev alev yanmaya başladı. Yangını ilk müdahale tır şoförü tarafından yapılırken, yoldan geçenleri ihbarı ile anında olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri olası bir faciayı önledi. Edinilen bilgiye göre, Muğla Yatağan'dan mermer yüklü tıra yüklediği mermeri İzmir'e ulaştırmak üzere yola çıkan Özcan Ş. yönetimindeki 48 DD 684 plakalı dorseyi çeken tır, Aydın-Muğla Karayolu Çakırbeyli Kavşağı'na geldiğinde büyük bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından dorseden dumanların yükseldiğini gören tır sürücüsü hemen aracı yol kenarına çekip yangın tüpü ile alev alan tekeri söndürmeye çalıştı. Aşırı sıcağın da etkisi ile mevcut yangın söndürme tüpü yangını söndürmeye yetmeyince yoldan geçenler itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yanmakta olan tırın köpüklü su sıkarak hemen söndürdü. Alevler yakıt deposuna ulaşmadan yangının söndürülmesi olası bir faciayı önlerken, yangın sırasında sürücünün dorse ile tırı ayırmaya çalıştığı ancak teknik bir arıza nedeniyle de dorse ile tırın ayrılmadığı öğrenildi.
Aydın'da seyir halinde olan bir tırın tekeri önce bomba gibi patladı ardından alev alev yanmaya başladı.

Aydın'da seyir halinde olan bir tırın tekeri önce bomba gibi patladı ardından alev alev yanmaya başladı. Yangını ilk müdahale tır şoförü tarafından yapılırken, yoldan geçenleri ihbarı ile anında olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Yatağan'dan mermer yüklü tıra yüklediği mermeri İzmir'e ulaştırmak üzere yola çıkan Özcan Ş. yönetimindeki 48 DD 684 plakalı dorseyi çeken tır, Aydın-Muğla Karayolu Çakırbeyli Kavşağı'na geldiğinde büyük bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından dorseden dumanların yükseldiğini gören tır sürücüsü hemen aracı yol kenarına çekip yangın tüpü ile alev alan tekeri söndürmeye çalıştı. Aşırı sıcağın da etkisi ile mevcut yangın söndürme tüpü yangını söndürmeye yetmeyince yoldan geçenler itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yanmakta olan tırın köpüklü su sıkarak hemen söndürdü. Alevler yakıt deposuna ulaşmadan yangının söndürülmesi olası bir faciayı önlerken, yangın sırasında sürücünün dorse ile tırı ayırmaya çalıştığı ancak teknik bir arıza nedeniyle de dorse ile tırın ayrılmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.