Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Facia kıl payı atlatıldı

ASAYİŞ 26.08.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3401+ kez okundu.
 

Facia kıl payı atlatıldı

Dikkatsiz vinç sürücüsü yön tabelasını devirdi

AYDIN- Aydın’ın Söke ilçesinde, bomu açık olarak konteynır taşıyan vinç sürücüsü yön tabelasını devirdi. Bayram trafiğinin başladığı saatte meydana gelen olayda, devriye gezen jandarma ekibinin zamanında müdahalesi olası kazaları önledi. Kaza, akşam saatlerinde Söke-Kuşadası çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan Kuşadası’na konteynır tuvalet taşıyan Süleyman Ü. idaresindeki 09 JG 274 plakalı vinç, trafikte bomu açık halde seyretmesi nedeniyle çevre yolunda bulunan yön tabelasına çarptı. Yön tabelası çarpmanın etkisiyle zarar görerek karayolunun üzerine eğildi. Bayram trafiğinin başladığı saatte vincin bomunda asılı olan konteynır tuvalet ve zarar gören yön tabelasının her hangi bir aracın üzerine düşmemesi olası bir facianın önüne geçti. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen kazaya, ilk müdahaleyi sorumluluk alanları olmamasına rağmen devriye görevi yürüten Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptı. Jandarma ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde olası yeni kazaların önüne geçildi. Bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik, gerekli çalışmaların yapılmasının ardından yeniden normal akışına döndü.
Dikkatsiz vinç sürücüsü yön tabelasını devirdi

AYDIN- Aydın’ın Söke ilçesinde, bomu açık olarak konteynır taşıyan vinç sürücüsü yön tabelasını devirdi. Bayram trafiğinin başladığı saatte meydana gelen olayda, devriye gezen jandarma ekibinin zamanında müdahalesi olası kazaları önledi.

Kaza, akşam saatlerinde Söke-Kuşadası çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan Kuşadası’na konteynır tuvalet taşıyan Süleyman Ü. idaresindeki 09 JG 274 plakalı vinç, trafikte bomu açık halde seyretmesi nedeniyle çevre yolunda bulunan yön tabelasına çarptı. Yön tabelası çarpmanın etkisiyle zarar görerek karayolunun üzerine eğildi. Bayram trafiğinin başladığı saatte vincin bomunda asılı olan konteynır tuvalet ve zarar gören yön tabelasının her hangi bir aracın üzerine düşmemesi olası bir facianın önüne geçti.

Bölge Trafik Şube Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen kazaya, ilk müdahaleyi sorumluluk alanları olmamasına rağmen devriye görevi yürüten Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptı. Jandarma ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde olası yeni kazaların önüne geçildi. Bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik, gerekli çalışmaların yapılmasının ardından yeniden normal akışına döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.