Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Facebook'tan yeni bir uygulama

BİLİM 23.03.2015 - 21:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2786+ kez okundu.
 

Facebook'tan yeni bir uygulama

Sosyal ağ devi Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'ı bağımsız bir platform haline getirmeyi planladığını bu haberimizde size aktarmıştık.

Bu plan Android cihazlar için bir çağrı uygulaması geliştirilmesini kapsıyor. Phone adındaki bu uygulama kullanıcıların cihazlarındaki varsayılan çağrı arayüzünün yerini alacak. Facebook platformuna telefon numarasını vermeyen kullanıcıların uygulama üzerinden numaralarının toplanacağı düşünülüyor. Böylece Facebook daha fazla telefon numarasına sahip olacak. Uygulama şu anda firma içinde denemelere başladı. Ayrıca bazıFacebook kullanıcılarının da deneme kapsamına alındığı belirtiliyor. Uygulama hakkında fazla detay olmasa da arayan kişinin Facebookveritabanından kim olduğunu öğrenebilmek ve diğer kullanıcıların da engellediği numaraları engelleyebilmek şeklinde özellikleri olacağı biliniyor. Devasa bir veritabanına sahip olan Facebook, tecrübesini daha farklı alanlarda da kullanmaya çalışacak. Uygulama ile ilgili detayların gelecek hafta açıklanması bekleniyor.
Sosyal ağ devi Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'ı bağımsız bir platform haline getirmeyi planladığını bu haberimizde size aktarmıştık.

Bu plan Android cihazlar için bir çağrı uygulaması geliştirilmesini kapsıyor. Phone adındaki bu uygulama kullanıcıların cihazlarındaki varsayılan çağrı arayüzünün yerini alacak. Facebook platformuna telefon numarasını vermeyen kullanıcıların uygulama üzerinden numaralarının toplanacağı düşünülüyor. Böylece Facebook daha fazla telefon numarasına sahip olacak.

Uygulama şu anda firma içinde denemelere başladı. Ayrıca bazıFacebook kullanıcılarının da deneme kapsamına alındığı belirtiliyor. Uygulama hakkında fazla detay olmasa da arayan kişinin Facebookveritabanından kim olduğunu öğrenebilmek ve diğer kullanıcıların da engellediği numaraları engelleyebilmek şeklinde özellikleri olacağı biliniyor. Devasa bir veritabanına sahip olan Facebook, tecrübesini daha farklı alanlarda da kullanmaya çalışacak. Uygulama ile ilgili detayların gelecek hafta açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.