Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Facebook yüzünden bıçaklandı

ASAYİŞ 05.01.2015 - 22:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3103+ kez okundu.
 

Facebook yüzünden bıçaklandı

Samsun'da 19 yaşındaki bir genç sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta kız yüzünden küfürleşme sonucu çıkan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayarak hastanelik olup ölümden döndü.

Olay, İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi'nde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki H.B., sol göğsünün üzerinden, sağ göğsünün altından ve karnından olmak üzere 3 yerinden yaralandı. Kanlar içinde kalan H.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. H.B., kendisini 16 yaşındaki E.Ş.'nin bıçakladığını söyledi. Yaralı genç, "E.Ş. bana eski kız arkadaşım T.Y. ile görüşüp görüşmediğimi sordu. Ben de görüşmediğimi söyledim. Beni bir daha görüşmeme konusunda uyardı. Facebook'ta aramızda küfürleşme oldu. Buluştuğumuzda Facebook'taki küfürleşme yüzünden aramızda kavga çıktı. Bana bıçakla saldırdı. Şikayetçiyim" dedi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan E.Ş.'nin yakalanmasına çalışılıyor. 
Samsun'da 19 yaşındaki bir genç sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta kız yüzünden küfürleşme sonucu çıkan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayarak hastanelik olup ölümden döndü.

Olay, İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi'nde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki H.B., sol göğsünün üzerinden, sağ göğsünün altından ve karnından olmak üzere 3 yerinden yaralandı. Kanlar içinde kalan H.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. H.B., kendisini 16 yaşındaki E.Ş.'nin bıçakladığını söyledi. Yaralı genç, "E.Ş. bana eski kız arkadaşım T.Y. ile görüşüp görüşmediğimi sordu. Ben de görüşmediğimi söyledim. Beni bir daha görüşmeme konusunda uyardı. Facebook'ta aramızda küfürleşme oldu. Buluştuğumuzda Facebook'taki küfürleşme yüzünden aramızda kavga çıktı. Bana bıçakla saldırdı. Şikayetçiyim" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan E.Ş.'nin yakalanmasına çalışılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.