Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Fabrikada yangın

ASAYİŞ 02.04.2015 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3715+ kez okundu.
 

Fabrikada yangın

Kağıthane'de bulunan bir sucuk fabrikasında yangın çıktı. Eski sucuk fabrikası binasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü .

Olay yerine çok sayıda itfaiye sevkedildi. Fabrika binasında yükselen siyah dumanlar çok uzaklardan görülüyor. Kağıthane'de eski bir sucuk fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerindeki eski fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Kağıthane, Şişli ve Seyrantepe itfaiye takımları sevk edildi. Fabrikanın önündeki cadde trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Binada mahsur kalan 6 kişiyi dışarı çıkaran itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Bu arada, binanın güvenlik görevlileri, yangını görüntülemeye çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli arbede, polisin araya girmesiyle sona erdi.
Kağıthane'de bulunan bir sucuk fabrikasında yangın çıktı. Eski sucuk fabrikası binasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü .

Olay yerine çok sayıda itfaiye sevkedildi. Fabrika binasında yükselen siyah dumanlar çok uzaklardan görülüyor. Kağıthane'de eski bir sucuk fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerindeki eski fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Kağıthane, Şişli ve Seyrantepe itfaiye takımları sevk edildi. Fabrikanın önündeki cadde trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Binada mahsur kalan 6 kişiyi dışarı çıkaran itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın söndürüldü.
Bu arada, binanın güvenlik görevlileri, yangını görüntülemeye çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli arbede, polisin araya girmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.