Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ezanın Tankı Ezdiği Gece 15 Temmuz

GÜNCEL 15.07.2020 - 01:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4185+ kez okundu.
 

Ezanın Tankı Ezdiği Gece 15 Temmuz

Aydın’ın başarılı iş adamı, Eşin Group Yön. Kur. Bşk. Rıdvan Eşin, 15 Temmuz ile ilgili açıklamada bulundu.

AYDIN - Eşin açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçmişte yaşanan her darbede ezilen halkın direniş mücadelesidir 15 Temmuz. Ezanı duyan sokağa çıktı. Vatanı İçin, milleti için, dini İslam için mücadele neticesinde Allah’ın dediği oldu. ABD ve İsrail uşağı olan köpekler emeline ulaşamadı. Bu dünyayı tek dünya kabul edip, ahireti inkar eden zihniyet, her ne yaparlarsa yapsınlar, onların tüm hesaplarının üstünde, egemenliğin yegane sahibi, yerin göğün ve arasındaki her şeyin Meliki ve Maliki olan Allah’ın da bir hesabı olduğunu ve son kararı onun verdiğini gördüler. Adı ne olursa olsun, çürümüş beşer sistemleri ve o sistemlerinin uşakları geçmişte kaybettikleri gibi, gelecekte de kaybetmeye mahkumdur. Bu vatan uğruna Hakkın rızasını arayarak şehit olmuş tüm şehitlerimize rabbim cennetini nasip etsin. İslam'a uzanan eller kırılsın. Rabbim milletimize iman ve huzur nasip etsin."
Aydın’ın başarılı iş adamı, Eşin Group Yön. Kur. Bşk. Rıdvan Eşin, 15 Temmuz ile ilgili açıklamada bulundu.

AYDIN - Eşin açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmişte yaşanan her darbede ezilen halkın direniş mücadelesidir 15 Temmuz. Ezanı duyan sokağa çıktı. Vatanı İçin, milleti için, dini İslam için mücadele neticesinde Allah’ın dediği oldu. ABD ve İsrail uşağı olan köpekler emeline ulaşamadı. Bu dünyayı tek dünya kabul edip, ahireti inkar eden zihniyet, her ne yaparlarsa yapsınlar, onların tüm hesaplarının üstünde, egemenliğin yegane sahibi, yerin göğün ve arasındaki her şeyin Meliki ve Maliki olan Allah’ın da bir hesabı olduğunu ve son kararı onun verdiğini gördüler. Adı ne olursa olsun, çürümüş beşer sistemleri ve o sistemlerinin uşakları geçmişte kaybettikleri gibi, gelecekte de kaybetmeye mahkumdur. Bu vatan uğruna Hakkın rızasını arayarak şehit olmuş tüm şehitlerimize rabbim cennetini nasip etsin. İslam'a uzanan eller kırılsın. Rabbim milletimize iman ve huzur nasip etsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.