Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

EYT’liler Tandoğan’da buluşacak

GENEL 06.08.2019 - 12:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3490+ kez okundu.
 

EYT’liler Tandoğan’da buluşacak

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Koordinatörü Alper Özüpak, Ankara Tandoğan Meydanı’nda, EYT mağduriyetinin başlama tarihinin yıldönümünde yapılacak 3. büyük mitingle ilgili duyuru ve çağrı yaptı

AYDIN- Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İllerden Sorumlu Koordinatör Alper Özüpak, 1 ve 2.’sini İstanbul’da yaptıkları büyük mitinglerin ardından 3. büyük mitingin duyurusunu yaptı. Bu kez mitingin adresi Ankara Tandoğan Meydanı olacak. EYT mağduriyetinin başlama tarihinin yıldönümü olan 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek miting programının detaylarını açıklayan Özüpak, saat 09.00’da Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkılacağını, ardından ise tüm Türkiye’den katılımla saat 12.00’de Tandoğan Meydanı’ndaki büyük mitingi başlatacaklarını kaydetti. Alper Özüpak, mağduriyetin 20. yılında hep beraber, “Hak edilmiş emeklilik hakkımız verilsin. Bu hak gaspı bitsin. Alın teriyle kazanılan emeklilik hakkımız verilsin” diye haykıracaklarını belirterek, “Milyonlarca hak mağdurunu bu mitinge bekliyoruz. Destek vermek isteyenleri davet ediyoruz. EYT tişörtünü giy, Türk bayrağını al ve gel. Bütün Türkiye’den katılım sağlanacak. Bunun için her ilde görevli olan arkadaşlarımızın iletişim numaralarını kısa süre içinde yayımlayacağız. Mağdur arkadaşlarımızla buluşup, başkentten tüm Türkiye’ye sesimizi bir kez daha duyurmak için EYT SYD Derneği, elinden ne geliyorsa yapacaktır. Benim hakkım gasp edildi, mağdurum, çocuklarımın geleceği için mücadele ediyorum diyen tüm dostlarımızı alana bekliyoruz. Mitinge kendi haklarımız için geleceğiz ve hep beraber haykıracağız, haklıyız ve EYT kazanacak” dedi. Açıklamada şöyle denildi: “EYT, bugüne dek tarihe geçecek bir mücadele örneği sergiledi. Bugüne kadar bir derneğin bu denli bir mücadele yürüttüğüne şahit olunmamıştı. Her siyasi görüşten insanın bir mağduriyet eksininde bir araya gelip birlikte hareket ettiği bu oluşum, toplantılar yaptı, 2 milyon katılımlı mitingler düzenledi, TBMM’ye soru önergeleri ve kanun teklifleri sundurdu, sosyal medyanın en aktif ve kalabalık grubu oldu, medya ambargosunu delmeyi başardı. Tüm bu yaptıklarına rağmen gündeme alınmayınca 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimlerinin kaderini değiştirdi. Seçimden sonra en çok konuşulan ve güçlerini net bir şekilde ispatlayan EYT, erken seçimin konuşulduğu şu günlerde mücadeleyi elden bırakmıyor, daha da artırıyor. 8 Eylül’de yapılacak olan miting, bu anlamda, diğer 2 miting kadar hatta daha ötesinde önemli. Türkiye’nin başkentinde, hakkını arayan milyonların sesi; belki ülkeyi yönetenlerce daha gür duyulur!”
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Koordinatörü Alper Özüpak, Ankara Tandoğan Meydanı’nda, EYT mağduriyetinin başlama tarihinin yıldönümünde yapılacak 3. büyük mitingle ilgili duyuru ve çağrı yaptı

AYDIN- Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İllerden Sorumlu Koordinatör Alper Özüpak, 1 ve 2.’sini İstanbul’da yaptıkları büyük mitinglerin ardından 3. büyük mitingin duyurusunu yaptı.

Bu kez mitingin adresi Ankara Tandoğan Meydanı olacak. EYT mağduriyetinin başlama tarihinin yıldönümü olan 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek miting programının detaylarını açıklayan Özüpak, saat 09.00’da Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkılacağını, ardından ise tüm Türkiye’den katılımla saat 12.00’de Tandoğan Meydanı’ndaki büyük mitingi başlatacaklarını kaydetti.

Alper Özüpak, mağduriyetin 20. yılında hep beraber, “Hak edilmiş emeklilik hakkımız verilsin. Bu hak gaspı bitsin. Alın teriyle kazanılan emeklilik hakkımız verilsin” diye haykıracaklarını belirterek, “Milyonlarca hak mağdurunu bu mitinge bekliyoruz. Destek vermek isteyenleri davet ediyoruz. EYT tişörtünü giy, Türk bayrağını al ve gel. Bütün Türkiye’den katılım sağlanacak. Bunun için her ilde görevli olan arkadaşlarımızın iletişim numaralarını kısa süre içinde yayımlayacağız. Mağdur arkadaşlarımızla buluşup, başkentten tüm Türkiye’ye sesimizi bir kez daha duyurmak için EYT SYD Derneği, elinden ne geliyorsa yapacaktır. Benim hakkım gasp edildi, mağdurum, çocuklarımın geleceği için mücadele ediyorum diyen tüm dostlarımızı alana bekliyoruz. Mitinge kendi haklarımız için geleceğiz ve hep beraber haykıracağız, haklıyız ve EYT kazanacak” dedi.

Açıklamada şöyle denildi:

“EYT, bugüne dek tarihe geçecek bir mücadele örneği sergiledi. Bugüne kadar bir derneğin bu denli bir mücadele yürüttüğüne şahit olunmamıştı. Her siyasi görüşten insanın bir mağduriyet eksininde bir araya gelip birlikte hareket ettiği bu oluşum, toplantılar yaptı, 2 milyon katılımlı mitingler düzenledi, TBMM’ye soru önergeleri ve kanun teklifleri sundurdu, sosyal medyanın en aktif ve kalabalık grubu oldu, medya ambargosunu delmeyi başardı.

Tüm bu yaptıklarına rağmen gündeme alınmayınca 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimlerinin kaderini değiştirdi. Seçimden sonra en çok konuşulan ve güçlerini net bir şekilde ispatlayan EYT, erken seçimin konuşulduğu şu günlerde mücadeleyi elden bırakmıyor, daha da artırıyor. 8 Eylül’de yapılacak olan miting, bu anlamda, diğer 2 miting kadar hatta daha ötesinde önemli. Türkiye’nin başkentinde, hakkını arayan milyonların sesi; belki ülkeyi yönetenlerce daha gür duyulur!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.