Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Evrencan Gündüz Novada’da

MAGAZİN 10.08.2017 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3243+ kez okundu.
 

Evrencan Gündüz Novada’da

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege bölgesindeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise alternatif müziğin sevilen ismi Evrencan Gündüz olacak.

AYDIN- Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konser serisine Evrencan Gündüz ile devam ediyor. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yılını kutladığı konserleri kapsamında, 13 Ağustos Pazar günü, Rock, Jazz ve Blues performansları ile alternatif müzik severlerin keyifle dinlediği Evrencan Gündüz’ü ağırlıyor. 13 Ağustos Pazar günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Evrencan Gündüz konseri ile müziğin evrenselliğinin tadıyla Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak. Novada konserleri Evrencan Gündüz ile devam ediyor 14 yaşında müziğe olan ilgisiyle klasik gitar çalmayı öğrenen Evrencan Gündüz, 15 yaşında babası Asım Can Gündüz’ün hediye ettiği elektrogitar ile klasik gitarın yanı sıra elektrogitar da çalmaya başladı. Babasıyla çeşitli otel ve mekanlarda sahne alma fırsatı bularak tecrübesini günden güne arttıran genç müzisyen, 16 yaşında sokak müzisyenliğine başlayarak aynı yıl arkadaşlarıyla birlikte ilk grubu olan T-Blues’u kurdu. T-Blues grubu ile birçok festivalde yer alan Evrencan Gündüz, Rock’n Purple’da ‘en iyi solist’  ve rock kategorisinde ‘en iyi grup’ ödülü, Beatles’in Dont Let Me Down parçasında yaptığı kemençe enstrümanlı düzenlemeyle ise ‘en değişik enstruman’ ödüllerini aldı. Alternatif müziğin sevilen isimlerinden biri olan Evrencan Gündüz, kendi akustik solo programları ve Youtube kanalındaki videoları ile beğeni toplamaya devam ediyor. Genç sanatçı, grubu Evrencan Gündüz Quartet ile konserlerinin yanı sıra beste ve albüm çalışmalarına da devam ediyor. Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut ile devam edecek konser serisiyle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürüyor.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege bölgesindeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise alternatif müziğin sevilen ismi Evrencan Gündüz olacak.

AYDIN- Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, 5. yıl konser serisine Evrencan Gündüz ile devam ediyor.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke; 5. yılını kutladığı konserleri kapsamında, 13 Ağustos Pazar günü, Rock, Jazz ve Blues performansları ile alternatif müzik severlerin keyifle dinlediği Evrencan Gündüz’ü ağırlıyor. 13 Ağustos Pazar günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Evrencan Gündüz konseri ile müziğin evrenselliğinin tadıyla Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak.

Novada konserleri Evrencan Gündüz ile devam ediyor

14 yaşında müziğe olan ilgisiyle klasik gitar çalmayı öğrenen Evrencan Gündüz, 15 yaşında babası Asım Can Gündüz’ün hediye ettiği elektrogitar ile klasik gitarın yanı sıra elektrogitar da çalmaya başladı. Babasıyla çeşitli otel ve mekanlarda sahne alma fırsatı bularak tecrübesini günden güne arttıran genç müzisyen, 16 yaşında sokak müzisyenliğine başlayarak aynı yıl arkadaşlarıyla birlikte ilk grubu olan T-Blues’u kurdu. T-Blues grubu ile birçok festivalde yer alan Evrencan Gündüz, Rock’n Purple’da ‘en iyi solist’  ve rock kategorisinde ‘en iyi grup’ ödülü, Beatles’in Dont Let Me Down parçasında yaptığı kemençe enstrümanlı düzenlemeyle ise ‘en değişik enstruman’ ödüllerini aldı. Alternatif müziğin sevilen isimlerinden biri olan Evrencan Gündüz, kendi akustik solo programları ve Youtube kanalındaki videoları ile beğeni toplamaya devam ediyor. Genç sanatçı, grubu Evrencan Gündüz Quartet ile konserlerinin yanı sıra beste ve albüm çalışmalarına da devam ediyor.

Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut ile devam edecek konser serisiyle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.