Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Evlenecekler dikkat edin!

ASAYİŞ 16.05.2020 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3840+ kez okundu.
 

Evlenecekler dikkat edin!

Muğla’daki dolandırıcılık, Aydın’da son buldu

AYDIN - Muğla’da bir kişiyi evlenme vaadi ile dolandıran iki kadın, Aydın’da polisin yaptığı başarılı çalışma ile yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Muğla’da bir kişi evlenme vaadiyle H.A ve S.Ö isimli kadınlarla iletişime geçti. Kadınlar evlenme vaadiyle kandırdıkları kişiden 800 lira alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan erkek şahıs, emniyete giderek kadınlardan şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri çalışma başlatıldı. Kadınların çevre illere de gidebileceği üzerine konu Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne de iletildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri eşkâlleri belirlenen kadınları kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Yakalanan iki kadın işlemlerinin ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Muğla’daki dolandırıcılık, Aydın’da son buldu

AYDIN - Muğla’da bir kişiyi evlenme vaadi ile dolandıran iki kadın, Aydın’da polisin yaptığı başarılı çalışma ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla’da bir kişi evlenme vaadiyle H.A ve S.Ö isimli kadınlarla iletişime geçti. Kadınlar evlenme vaadiyle kandırdıkları kişiden 800 lira alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan erkek şahıs, emniyete giderek kadınlardan şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri çalışma başlatıldı. Kadınların çevre illere de gidebileceği üzerine konu Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne de iletildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri eşkâlleri belirlenen kadınları kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Yakalanan iki kadın işlemlerinin ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.