Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Evi yandı sokakta kaldı

ASAYİŞ 17.12.2018 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2223+ kez okundu.
 

Evi yandı sokakta kaldı

Köylülerin çabası yetersiz kaldı, ahşap ev tamamen yandı

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesi Musluca Mahallesi’nde meydana gelen yangında bir ev tamamen yandı. Evi yanan 50 yaşlarındaki Ümit Konay ise sokakta kaldı. Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Musluca Mahallesi’nde yalınız başında yaşayan Ümit Konay’ın evinden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, bir yandan kendi çabaları ile yangına müdahale ederken diğer yandan da itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangında ev içerisindeki eşyalarla birlikte tamamen yandı. Barınacak yeri ve yatacak bir yatağı dahi kalmayan vatandaşa çevre sakinleri sahip çıkarken, yangının elektrik kontağından çıktığı belirtildi.
Köylülerin çabası yetersiz kaldı, ahşap ev tamamen yandı

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesi Musluca Mahallesi’nde meydana gelen yangında bir ev tamamen yandı. Evi yanan 50 yaşlarındaki Ümit Konay ise sokakta kaldı.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Musluca Mahallesi’nde yalınız başında yaşayan Ümit Konay’ın evinden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, bir yandan kendi çabaları ile yangına müdahale ederken diğer yandan da itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangında ev içerisindeki eşyalarla birlikte tamamen yandı. Barınacak yeri ve yatacak bir yatağı dahi kalmayan vatandaşa çevre sakinleri sahip çıkarken, yangının elektrik kontağından çıktığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.