Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Evi yakıyordu

ASAYİŞ 30.03.2019 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3064+ kez okundu.
 

Evi yakıyordu

Elektrikli battaniye az kalsın tüm evi yakıyordu

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi'ndeki bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, yangın saat 10.00 sıralarında Girne Mahallesi 2208 Sokak üzerinde bulunan dört katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Prizde unutulan elektrikli battaniyenin bir anda tutuşması ile evi dumanlar sardı. Apartman sakinleri hemen evlerinden çıkarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında evde küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Elektrikli battaniye az kalsın tüm evi yakıyordu

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi'ndeki bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 10.00 sıralarında Girne Mahallesi 2208 Sokak üzerinde bulunan dört katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi.

Prizde unutulan elektrikli battaniyenin bir anda tutuşması ile evi dumanlar sardı. Apartman sakinleri hemen evlerinden çıkarak itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında evde küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.