Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Evi soyulan işçinin yüzünü başkan güldürdü

GÜNCEL 01.09.2016 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3407+ kez okundu.
 

Evi soyulan işçinin yüzünü başkan güldürdü

Aydın Büyükşehir Belediyesi, evi soyulan belediye çalışanına eşya yardımı yaptı

AYDIN- Aydın’da çalıştığı saatlerde evi soyulan belediye çalışanı Serdar Oruç’a, Büyükşehir Belediye’den yardım gecikmedi. Aydın’ın Efeler ilçe merkezi Kurtuluş Mahallesi Kıbrıs Caddesi 44 numaralı binanın 6. Katında ikamet etmekte olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir işletmede garson olarak çalışan Serdar Oruç’un çalıştığı saatlerde evine giren hırsızlar Oruç’un yıllardır biriktirdiği paralarını ve evdeki eşyaları çalarak kayıplara karışmışlardı. Bu durumu öğrenen Aydın Büyükşehir Belediyesi, belediye çalışanı Oruç’a yardım elini uzatarak eşya yardımında bulundu. Hala yaşadığı şoku atlatamayan Serdar Oruç yapılan yardımlardan ve desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ettiğini söyledi. Şehrin ortasında yapılan böyle bir hırsızlık olayının neden kimsenin dikkatini çekmediği konusunda şaşkınlık duyduğunu ifade eden Serdar Oruç, şunları söyledi: ”Çalıştığım saatlerde kimliği belirsiz insanlar evime gelerek her şeyimi çalıp götürmüşler. Ben 6. Katta oturan biriyim böyle bir hırsızlık olayı meydana geliyor ve kimse hırsızlık olayının meydana geldiğini fark etmiyor. Hala olayın etkisindeyim ve şaşkınlıklar içerisindeyim. Ben böyle bir hırsızlık olayı ne gördüm ne duydum ne ayağıma giyecek bir ayakkabı nede üstüme giyecek bir kıyafet bırakmamışlar. Emniyet güçlerinden bu olayı en kısa zamanda aydınlatılmasını temenni ediyorum. Yaşadığım talihsiz bu olayda beni yalnız bırakmayan ve yardımlarını eksik etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Onların yardım ve destekleriyle önceliği olan ev eşyaları geldi. Bu yardımlardan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, evi soyulan belediye çalışanına eşya yardımı yaptı

AYDIN- Aydın’da çalıştığı saatlerde evi soyulan belediye çalışanı Serdar Oruç’a, Büyükşehir Belediye’den yardım gecikmedi.

Aydın’ın Efeler ilçe merkezi Kurtuluş Mahallesi Kıbrıs Caddesi 44 numaralı binanın 6. Katında ikamet etmekte olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir işletmede garson olarak çalışan Serdar Oruç’un çalıştığı saatlerde evine giren hırsızlar Oruç’un yıllardır biriktirdiği paralarını ve evdeki eşyaları çalarak kayıplara karışmışlardı.

Bu durumu öğrenen Aydın Büyükşehir Belediyesi, belediye çalışanı Oruç’a yardım elini uzatarak eşya yardımında bulundu. Hala yaşadığı şoku atlatamayan Serdar Oruç yapılan yardımlardan ve desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ettiğini söyledi.

Şehrin ortasında yapılan böyle bir hırsızlık olayının neden kimsenin dikkatini çekmediği konusunda şaşkınlık duyduğunu ifade eden Serdar Oruç, şunları söyledi:

”Çalıştığım saatlerde kimliği belirsiz insanlar evime gelerek her şeyimi çalıp götürmüşler. Ben 6. Katta oturan biriyim böyle bir hırsızlık olayı meydana geliyor ve kimse hırsızlık olayının meydana geldiğini fark etmiyor. Hala olayın etkisindeyim ve şaşkınlıklar içerisindeyim.

Ben böyle bir hırsızlık olayı ne gördüm ne duydum ne ayağıma giyecek bir ayakkabı nede üstüme giyecek bir kıyafet bırakmamışlar. Emniyet güçlerinden bu olayı en kısa zamanda aydınlatılmasını temenni ediyorum.

Yaşadığım talihsiz bu olayda beni yalnız bırakmayan ve yardımlarını eksik etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Onların yardım ve destekleriyle önceliği olan ev eşyaları geldi.

Bu yardımlardan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.