Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ev yangını korkuttu

ASAYİŞ 13.12.2019 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2276+ kez okundu.
 

Ev yangını korkuttu

Aydın'ın Didim İlçesi’nde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Yangın sebebiyle dumandan zarar gören ev sakinleri hastaneye kaldırıldı.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Meyvan Apartmanı’nın ikinci katında meydana geldi. Kiracı olarak kalan Cevdet T. ve ailesinin yaşadığı hanede, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden ev sakinleri iki çocuğunu da alarak kendilerini dışarıya atarken çevredeki esnaf ve komşuları, durumu İtfaiyeye bildirdi. Dumandan etkilenen ev sakinleri, 112 acil servis ekiplerince Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye amirliği ekiplerince yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Yangın sebebiyle evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Yangın sebebiyle dumandan zarar gören ev sakinleri hastaneye kaldırıldı.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Meyvan Apartmanı’nın ikinci katında meydana geldi. Kiracı olarak kalan Cevdet T. ve ailesinin yaşadığı hanede, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangını fark eden ev sakinleri iki çocuğunu da alarak kendilerini dışarıya atarken çevredeki esnaf ve komşuları, durumu İtfaiyeye bildirdi.

Dumandan etkilenen ev sakinleri, 112 acil servis ekiplerince Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye amirliği ekiplerince yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Yangın sebebiyle evde maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.