Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ev hanımları meslek ediniyor

GÜNCEL 09.08.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3527+ kez okundu.
 

Ev hanımları meslek ediniyor

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen “Pasta Yapımı ve Pazar Filesi” kurslarını tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

AYDIN- Efeler Belediyesi Fatih Mahalle Muhtarlığı, Halk Eğitim Merkezi ve Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) işbirliğinde 20 kursiyerin katılımı ile düzenlenen kursun tamamlandığını belirten Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, “Efeler Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinin talebe göre farklı meslek dalların da usta öğretici olarak görev aldığı kurslarda İŞKUR tarafında günlük 25 TL ücret ödeniyor. Meslek edindirme kurslarına katılan özellikle ev hanımları hem para kazanıyor hem de hem de meslek öğreniyorlar” diye konuştu. Fatih Kapalı Pazar Alanı içerisinde Efeler Belediyesi’ne ait Kültür ve Sanat Evi’nde kadınlara yönelik meslek edindirme kursların sürdüğü ve yeni kayıtların devam ettiği belirtildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen “Pasta Yapımı ve Pazar Filesi” kurslarını tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

AYDIN- Efeler Belediyesi Fatih Mahalle Muhtarlığı, Halk Eğitim Merkezi ve Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) işbirliğinde 20 kursiyerin katılımı ile düzenlenen kursun tamamlandığını belirten Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, “Efeler Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinin talebe göre farklı meslek dalların da usta öğretici olarak görev aldığı kurslarda İŞKUR tarafında günlük 25 TL ücret ödeniyor. Meslek edindirme kurslarına katılan özellikle ev hanımları hem para kazanıyor hem de hem de meslek öğreniyorlar” diye konuştu.

Fatih Kapalı Pazar Alanı içerisinde Efeler Belediyesi’ne ait Kültür ve Sanat Evi’nde kadınlara yönelik meslek edindirme kursların sürdüğü ve yeni kayıtların devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.