Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ev Işığı Projesi 2653 aileye ulaştı

GÜNCEL 23.11.2017 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2653+ kez okundu.
 

Ev Işığı Projesi 2653 aileye ulaştı

Nazilli Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan ve hayırsever vatandaşlardan toplanan fazla miktarda mobilya ile ev eşyasının ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağlayan Ev Işığı Projesi ile bu güne kadar 263 ailenin yüzü güldü.

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nde çalışan 3 gönüllü tarafından başlatılan ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın destek verdiği Ev Işığı Projesi sayesinde 2015 yılından bu yana 263 aileye ulaşıldı. Ev ve işyerlerinde kullanılmayan mobilya ve beyaz eşyaların ihtiyaç sahibi ailelere iletilmesini sağlayan proje kısa sürede amacına ulaştı. İhtiyaç fazlası ev eşyalarının Nazilli Belediyesi deposunda temizlenip bakımlarının yapılmasının ardından talepte bulunan ailelerin evlerine belediye ekiplerince nakledildi. Nazilli Belediyesi olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma verdikleri önemi vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bu tür projelere destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade etti. Ev Işığı Projesi kapsamında kullanılabilir durumdaki eşyalarını vermek isteyen vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri 0256 313 20 28 numaraları telefondan Nazilli Belediyesi ile iletişime geçebilecek.
Nazilli Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan ve hayırsever vatandaşlardan toplanan fazla miktarda mobilya ile ev eşyasının ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağlayan Ev Işığı Projesi ile bu güne kadar 263 ailenin yüzü güldü.

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nde çalışan 3 gönüllü tarafından başlatılan ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın destek verdiği Ev Işığı Projesi sayesinde 2015 yılından bu yana 263 aileye ulaşıldı.

Ev ve işyerlerinde kullanılmayan mobilya ve beyaz eşyaların ihtiyaç sahibi ailelere iletilmesini sağlayan proje kısa sürede amacına ulaştı.

İhtiyaç fazlası ev eşyalarının Nazilli Belediyesi deposunda temizlenip bakımlarının yapılmasının ardından talepte bulunan ailelerin evlerine belediye ekiplerince nakledildi.

Nazilli Belediyesi olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma verdikleri önemi vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bu tür projelere destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Ev Işığı Projesi kapsamında kullanılabilir durumdaki eşyalarını vermek isteyen vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri 0256 313 20 28 numaraları telefondan Nazilli Belediyesi ile iletişime geçebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.