Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Esrarengiz aşıktan bilboardlı doğum günü kutlaması

GENEL 15.03.2018 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3067+ kez okundu.
 

Esrarengiz aşıktan bilboardlı doğum günü kutlaması

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir vatandaş bilboarda verdiği reklamla sevdiği kadının doğum gününü kutladı.

AYDIN- Efeler ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bilboardlar ilçe halkının dikkatin çekiyor. Kimliği belirsiz bir aşık tarafından sevdiği kadının doğum günü kutlaması için kiralanan ve üzerinde, "Gözlerin diyorum kadın, tarih kokuyor. Şimdi söyle bana hangi ses tonu unutturur, yüreğin yüreğimde buluştuğu o şehri. Doğum günün kutlu olsun kadınım" yazan bilboard ilgi odağı oldu. Beğeni ile karşılanan bilboard için vatandaşlar, "Aşk çok güzel bir duygu. İnsanın ayaklarını yerden kesiyor. Bilboardı hazırlatan arkadaşın da ayakları yerden kesilmiş olacak ki sevdiği kadın için böyle güzel bir sürpriz hazırlamış. İnşallah sevgileri bir ömür sürer" şeklinde yorum yaptı.
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir vatandaş bilboarda verdiği reklamla sevdiği kadının doğum gününü kutladı.

AYDIN- Efeler ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bilboardlar ilçe halkının dikkatin çekiyor. Kimliği belirsiz bir aşık tarafından sevdiği kadının doğum günü kutlaması için kiralanan ve üzerinde, "Gözlerin diyorum kadın, tarih kokuyor. Şimdi söyle bana hangi ses tonu unutturur, yüreğin yüreğimde buluştuğu o şehri. Doğum günün kutlu olsun kadınım" yazan bilboard ilgi odağı oldu.

Beğeni ile karşılanan bilboard için vatandaşlar, "Aşk çok güzel bir duygu. İnsanın ayaklarını yerden kesiyor. Bilboardı hazırlatan arkadaşın da ayakları yerden kesilmiş olacak ki sevdiği kadın için böyle güzel bir sürpriz hazırlamış. İnşallah sevgileri bir ömür sürer" şeklinde yorum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.