Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esrar operasyonu

ASAYİŞ 13.12.2016 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2565+ kez okundu.
 

Esrar operasyonu

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yapılan operasyonda bir evde 2.5 kg kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, Bozdoğan İlçesi’nin Örtülü Mahallesi’nde b:d. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve bu uyuşturucu maddeyi bağımlısı şahıslara sattığının tespit edilmesi üzerine operasyon yapıldı. Adli makamlardan alınan arama kararı üzerine B.D. isimli şahsın ev ve eklentilerinde narkotik köpeklerin de katılımıyla yapılan aramada, 2.5 kg kubar esrar, uyuşturucu maddeyi ölçmede kullanılan 1 adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve 69 adet av fişeği ele geçirildi. B.D isimli şahıs adli makamlara teslim edilmek üzere gözaltına alındı.
Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yapılan operasyonda bir evde 2.5 kg kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, Bozdoğan İlçesi’nin Örtülü Mahallesi’nde b:d. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve bu uyuşturucu maddeyi bağımlısı şahıslara sattığının tespit edilmesi üzerine operasyon yapıldı.

Adli makamlardan alınan arama kararı üzerine B.D. isimli şahsın ev ve eklentilerinde narkotik köpeklerin de katılımıyla yapılan aramada, 2.5 kg kubar esrar, uyuşturucu maddeyi ölçmede kullanılan 1 adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve 69 adet av fişeği ele geçirildi.

B.D isimli şahıs adli makamlara teslim edilmek üzere gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.